Nieuws  
 

Mercedes-Benz Dealer Bedrijven breidt uit door de overname van drie Mercedes-Benz vestigingen te Leiden, Alphen a/d Rijn en Roelofarendsveen van Stern Groep. Het voltallige personeel gaat 'over'.

De vestigingen zullen vanaf 15 februari 2010 onder de handelsnamen Mercedes-Benz Leiden, Mercedes-Benz Alphen a/d Rijn en Mercedes-Benz Roelofarendsveen een breed dienstenpakket voor personenwagens, bestelwagens en trucks aanbieden.

Mercedes-Benz Dealer Bedrijven heeft haar hoofdvestiging in Forepark te Den Haag en is een dochteronderneming van importeur Mercedes-Benz Nederland. De onderneming, die dit jaar haar 75-jarig bestaan als Mercedes-Benz dealer viert, heeft vestigingen in Wassenaar, Naaldwijk, Maasdijk en onlangs ook in Rijnsburg.

"Eind vorig jaar openden we voor de bedrijfswagenklanten op het veilingterrein van Rijnsburg al een servicevestiging. Met de overname van de drie LIAM-vestigingen vergroot Mercedes-Benz haar eigen retailactiviteiten. Met deze uitbreiding heeft het verzorgingsgebied in dit deel van de Randstad een belangrijke impuls heeft gekregen." zegt Onno Adriaanse, directeur van Mercedes-Benz Dealer Bedrijven.

Plaats op:
Datum: 16 februari 2010
Bron: Mercedes-Benz Nederland B.V.
Gerelateerde artikelen  
04-07-2008 Nieuws Mercedes Benz leasing in paddestoel van importeur
08-01-2020 Nieuws Samenwerking Mercedes en ABS Autoherstel Brouwer
08-05-2019 Nieuws Verkoop en productie Mercedes-Benz EQC van start
13-12-2017 Nieuws Tijdelijke showroom voor Mercedes-Benz Dealer Bedrijven in Den Haag
12-04-2019 Nieuws Samenwerking Mercedes-Benz met ENGIE voor elektrische laadpunten
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,01 seconden.