Nieuws  

Hyundai-importeur Greenib Car bv uit Sassenheim is door Hyundai Motor Company (HME) in het Duitse Offenbach uitgeroepen tot beste importeur van Europa op het gebied van dealerdevelopment. Managing Director Hans Kwaad van Greenib Car kreeg uit handen van Allan Rushforth, Vice President van Hyundai Motor Europe, de bokaal overhandigd die bij deze prestigieuze prijs behoort.

Hyundai Vice-President Allan Rushforth roemde de Nederlandse importeur om de investeringen die de afgelopen jaren zijn gepleegd om de kwaliteit van het dealernetwerk van Hyundai in Nederland op hoog niveau te brengen en nóg verder te verbeteren. "Nederland heeft een sterke band met Hyundai. Al sinds 1978 is Hyundai in Nederland vertegenwoordigd en dankzij importeur Greenib Car heeft Hyundai een sterke positie veroverd in Nederland. Op het gebied van Dealer Development, de ontwikkeling van het dealernetwerk en de kwaliteit van de verkooporganisatie, speelt Nederland een vooraanstaande rol voor Hyundai binnen Europa. Met name de laatste jaren zijn grote stappen voorwaarts gemaakt. Hyundai-importeur Greenib Car verdient de prijs: ‘European Dealer Development Distributor of the year 2010' daarom dubbel en dwars", aldus Vice President Allan Rushforth van Hyundai Motor Europa.

Klant staat altijd voorop

Hyundai heeft 125 Hyundai officiële verkooppunten in Nederland en is daarmee verzekerd van een landelijke dekking. "De laatste jaren is enorm geïnvesteerd in de uitstraling van de dealerpanden van Hyundai in Nederland. Niet alleen de binnenzijde van de showroom heeft een enorme kwaliteitsverbetering ondergaan, maar ook de buitenzijde van de panden zijn flink aan gepakt. En nóg zijn we nu volop bezig om de uitstraling van de Nederlandse Hyundai dealers verder te vergroten. Daarnaast hebben wij samen met de dealers de processen binnen de organisatie verbeterd om de klanttevredenheid verder te vergroten, want de klant staat bij Hyundai altijd voorop", stelt Hyundai-directeur Hans Kwaad.

Organisatie op topniveau

Hyundai timmert hard aan de weg. Hans Kwaad: "We willen niet alleen de beste en meest betrouwbare producten leveren, maar ook de verkooporganisatie, de dealers, én de mensen van Hyundai moeten van topniveau zijn. Klanttevredenheid en communicatie met de berijders staat hierbij voorop. Ook wat betreft uitstraling van de Hyundai dealerpanden en het leveren van hoogstaande service streven we naar een topniveau. Daarnaast is de locatie en de zichtbaarheid van elke Hyundai dealer van groot belang. En natuurlijk vragen we ook van de mensen van Hyundai topkwaliteit. Daarvoor hebben we diverse opleidingen en trainingen geïnitieerd. Hyundai is de op drie na grootste autofabrikant van de wereld en een van de succesvolste en snelst groeiende automerken van dit moment. Hyundai wil zich blijven ontwikkelen. Het is daarom van groot belang dat Hyundai-importeur Greenib Car blijft investeren in het dealernetwerk, onze verkooporganisatie en in onze mensen".

Plaats op:
Datum: 25 maart 2010
Bron: Greenib Car B.V. - Hyundai
Gerelateerde artikelen  
20-05-2010 Nieuws Greenib Car beste Hyundai-fleetsales afdeling van Europa
25-02-2013 Nieuws Nederlandse Hyundai-dealers beste van Europa
11-11-2010 Nieuws Hyundai stuurt klanten naar autofabriek in TsjechiŽ
04-01-2012 Nieuws 2011: Nieuw recordjaar voor Hyundai in Nederland
26-09-2012 Nieuws Jaarlijkse Open Dag Hyundai breekt records
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
ÔŅĹ 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,94 seconden.