Nieuws  
 

‘Goed georganiseerd, ambitieus maar vooral een mooi bedrijf': collega-autobedrijven zijn vol lof over Autobedrijf Kleverlaan uit Limmen en hebben het bedrijf genomineerd voor een plaats in de halve finale van de verkiezing Autobedrijf van het Jaar, verzorgd door BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven.

De broers Jan en Ron Kleverlaan zijn vereerd met de wildcard. ‘Nu gaan we ook voor de overwinning. We zijn er klaar voor, de afgelopen jaren is er flink geïnvesteerd in het bedrijf en het resultaat mag er zijn. Geweldig natuurlijk dat ook collega-autobedrijven dat zien. We zullen er alles aan doen om goed voorbereid de halve finale in te gaan,' aldus Jan.

Jan en Ron namen het bedrijf in 2002 over van hun vader Cor. Samen hebben zij nu de leiding over het bedrijf met dertien medewerkers. Jan: ‘We hebben de taken binnen het bedrijf strak verdeeld. Ik houd me bezig met de verkoop, terwijl Ron zich richt op alles wat met aftersales te maken heeft. Niet alleen voor ons, maar ook voor het personeel zorgt dat voor duidelijkheid. Twee kapiteins op één schip hoeft geen probleem te zijn, zolang je maar afspreekt wie welke verantwoordelijkheid op zich neemt.'

De halve finale van de verkiezing Autobedrijf van het Jaar bestaat uit een selectieronde door een vakjury. Kleverlaan is genomineerd door collega's, de overige negen halve finalisten worden door de consument gekozen. Tijdens het jaarcongres van BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven op 5 oktober aanstaande wordt uit de drie finalisten tenslotte het Autobedrijf van het Jaar gekozen.

Plaats op:
Datum: 27 april 2010
Bron: Bovag
Gerelateerde artikelen  
21-05-2010 Nieuws Halve finalisten Autobedrijf van het Jaar bekend
03-10-2017 Nieuws Tjeerdsma autobedrijf van het jaar
28-10-2010 Nieuws AutoRent Princen Weert Autoverhuurder van het Jaar
01-09-2008 Nieuws BOVAG lanceert BOVAG Pechhulp
23-09-2010 Nieuws Drie finalisten Autoverhuurder van het Jaar
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,05 seconden.