Nieuws  
 

De stemmen zijn geteld en de genomineerden bekend: de volgende tien autobedrijven zijn de halve finalisten aan de verkiezing Autobedrijf van het Jaar 2010 van BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven.

• Garage Huijbregts uit Reusel
• Autobedrijf Kusters uit Vierlingsbeek
• Autobedrijf Bremer uit Hallum
• Autobedrijf D. van Gorkum VOF uit Dronten
• Autoborg uit Groningen
• Autobedrijf ‘t Centrum uit Eethen
• Autobedrijf Boks uit Apeldoorn
• Autobedrijf Neleman uit Nieuwerkerk a/d IJssel
• Van Leeuwen auto's uit Kesteren
• Autobedrijf Kleverlaan B.V. uit Limmen (door collega's genomineerd middels een wildcard)

Bertho Eckhardt, voorzitter BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven, is verheugd met de grote hoeveelheid stemmen die klanten van de autobedrijven uitbrachten op hun favoriet. ‘Wat wij eigenlijk al wisten is nog eens bevestigd: de verkiezing leeft! Meer dan ooit hebben autobedrijven geprobeerd zoveel mogelijk stemmen te krijgen. Ze benaderden de lokale pers, deelden actief stemkaarten uit aan hun klanten en deden net dat kleine beetje extra moeite om te laten zien dat ze de titel waard zijn.'

Koffie
Meer dan de helft van de ruim 10.000 stemmen kwam binnen via internet. Eckhardt: ‘Dat levert waardevolle informatie op, want klanten konden bij hun stem aangeven hoe ze het bedrijf waarderen. En wat blijkt? Tachtig procent geeft aan dat het die vriendelijke lach bij binnenkomst en de altijd aanwezige servicebereidheid is waar men de ondernemers zo om waardeert. Een groter compliment kun je niet krijgen. Overigens werd ook een van de grootste clichés van het autobedrijf bevestigd: 231 mensen vinden de kwaliteit van de koffie een belangrijk beoordelingspunt bij een autobedrijf!

Vakjury
Een spannende tijd breekt nu aan voor de tien genomineerden. De komende maanden selecteert een vakjury drie finalisten uit de tien genomineerden. Tijdens het Jaarcongres van BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven, op dinsdag 5 oktober 2010, kiest de zaal tenslotte de winnaar.

Plaats op:
Datum: 21 mei 2010
Categorie: Evenement
Bron: BOVAG
Gerelateerde artikelen  
27-04-2010 Nieuws Limmens in halve finale Autobedrijf van het Jaar
13-08-2010 Nieuws Tien genomineerden autoverhuurder van het jaar
27-10-2011 Nieuws Finalisten Autoverhuurder van het Jaar 2011 bekend
03-10-2017 Nieuws Tjeerdsma autobedrijf van het jaar
12-01-2011 Nieuws Kia Motors Nederland bekroont 10 'topdealers'
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,99 seconden.