Nieuws  
 

Autoservicebedrijf Kwik-Fit heeft Edwin Brekelmans aangesteld als Trading Director. Brekelmans is in deze nieuwe functie verantwoordelijk voor de inkoop van producten voor de Kwik-Fit Nederland Groep. Daarnaast gaat hij zich ook bezig houden met de opslag en logistiek van bandendistributiecentrum Wereldband.

Kwik-Fit werkt continu aan de actualisering van het productgamma om deze zo optimaal mogelijk aan te laten sluiten aan de wensen van de hedendaagse consument. Edwin Brekelmans zal hierin als Trading Director een belangrijke rol vervullen. Brekelmans: "De Kwik-Fit Nederland Groep is een organisatie waar mensen werken met passie, drive en veel enthousiasme. Deze eigenschappen zullen er voor zorgen dat wij alles in het werk zullen stellen om onze klanten tevreden te stellen en daarmee ook verdere groei van onze business te waarborgen. Met veel plezier ga ik deel uitmaken van deze geweldige organisatie".

Edwin Brekelmans (45) was hiervoor werkzaam bij retailketen Halfords als Manager Buying & Merchandising en bekleedde eerder een soortgelijke functie bij Texaco Europe.

Plaats op:
Datum: 27 mei 2010
Categorie: Autohuur / deelauto's
Bron: Kwik-Fit
Gerelateerde artikelen  
03-06-2010 Nieuws Martin Post nieuwe Managing Director Kwik-Fit
16-06-2010 Nieuws Kuipers en Van den Brink naar Kwik-Fit Fleet
22-02-2010 Nieuws Kwik-Fit stelt Director Products & Services aan
23-09-2013 Nieuws Kwik-Fit duurzaam gecertificeerd
18-01-2012 Nieuws Samenwerking Athlon Car Lease en Kwik-Fit uitgebreid
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,99 seconden.