Nieuws  
 

Het blijft meestal bij kijken, maar op 8 en 9 juni kan er ook gereden worden in een elektrische sportwagen. Op deze dagen is tijdens het 7th International Automotive Congress.NL namelijk de Ride & Drive experience. Hier zullen bezoekers kunnen ervaren hoe het is om te rijden in
een elektrisch aangedreven Tesla Roadster en Lotus Elise.

Tijdens Ride & Drive kunnen bezoekers de laatste technologische ontwikkelingen op het gebied van automotive kunnen zien en ervaren. Een van de belangrijkste ontwikkelingen in de automotive industrie zijn de elektrische voertuigen. Op de Ride & Drive staan naast een Tesla van Athon Carlease en Lotus van Essent nog verschillende andere elektrisch aangedreven voertuigen die klaar staan voor een proefrit. Daarnaast is er ook plaats voor andere ontwikkelingen zoals ‘connected car' technologie waar TNO bezoekers de laatste ontwikkelingen laat ervaren met 5 voertuigen op de snelweg A270.

Om deze technologische ontwikkelingen te ervaren kan op een afgesloten testcircuit met de voertuigen gereden worden. Zodoende kan de laatste techniek ook in de praktijk worden ervaren.

Meer informatie

Deze unieke kans is exclusief voorbehouden aan deelnemers van het 7th International Automotive Congress.NL. Voor meer informatie voorwaarden en registratie kunt u terecht op www.automotivecongress.nl.

Plaats op:
Datum: 31 mei 2010
Bron: Automotive Congress.NL
Gerelateerde artikelen  
11-02-2016 Nieuws Ford toont de nieuwste Ford Smart Mobility ontwikkelingen
24-04-2019 Nieuws ITS Congres katalysator voor versnelling ontwikkelingen
14-04-2010 Nieuws 3Athlon voor leaserijders Athlon Car Lease
26-08-2010 Nieuws Start 1e Nederlandse 'Elektrische Rally'
08-09-2017 Nieuws Toonaangevende autofabrikanten op AutoMobility LA
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,07 seconden.