Nieuws  

Een belangrijke delegatie van bestuurders en topmanagers van Mazda Motor Corporation en Mazda Motor Europe heeft de afgelopen week een bezoek gebracht aan Nederland. Naast overleg met de directie van Mazda Motor Nederland stond er ook een bezoek aan één van de Nederlandse Mazda-dealers op het programma. Nederland vervult op vele fronten een voorbeeldfunctie, wat een belangrijke aanleiding was voor het bezoek van de Mazda-delegatie.

Kiyoshi Osaki, Senior Managing Executive Officer en CFO van Mazda Motor Corporation, Masazumi Wakayama, Senior Managing Executive Officer van Mazda Motor Corporation en Philip Waring, Chief Operating Officer van Mazda Motor Europe, werden tijdens hun bezoek aan Mazda Dealer Hartgering & Klomp in Hoofddorp vergezeld door Martijn ten Brink, Algemeen Directeur van Mazda Motor Nederland.

René Klomp was bijzonder onder de indruk van zijn bezoekers. "De discussie over de uitdagende markt en moeilijke belastingmaatregelen was erg interessant. Het viel me op dat de Japanners goed op de hoogte zijn van de Nederlandse regelgeving. Ze stelden veel vragen over het veranderende klantgedrag en de financiële uitdagingen voor het dealerbedrijf."

Ook Martijn ten Brink was goed te spreken over het bezoek: "Hoewel Nederland maar een klein land is, zijn we internationaal gezien vaak wel een voorloper. Het is goed om te zien dat Mazda Motor Corporation dit ziet en open staat voor onze wensen en meningen".

Gezien het feit dat Mazda Motor Nederland sinds enige tijd verantwoordelijk is voor voorraadfinanciering van de dealers is er veel gesproken over de winstgevendheid van de Mazda dealerbedrijven en de strategie van de onderneming op weg naar 2012, als Mazda de revolutionaire Sky technologieën in haar nieuwe modellen implementeert. "Wij zullen dan een reuze sprong maken in de reductie van CO2-uitstoot" vertelt Philip Waring. "Onder meer door een 30% lager brandstofverbruik, zonder verlies aan rijplezier en vermogen. Daarnaast blijven wij het dealernetwerk in een continu proces versterken om beter uit deze uitdagende tijden te komen".

Plaats op:
Datum: 7 juni 2010
Bron: Mazda Motor Nederland
Gerelateerde artikelen  
18-11-2010 Nieuws Ford verlaagt aandeel in Mazda
25-06-2010 Nieuws Egelie nieuwe directeur Sales bij Mazda Motor NL
02-02-2009 Nieuws Masterlease gaat Mazda leasing doen
08-11-2018 Loopbaan Peter Brouwers directeur sales van Mazda Motor Nederland
05-07-2010 Nieuws Mazda RC nieuwe Mazda-dealer in Velserbroek
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,05 seconden.