Nieuws  
 

Joep Weijden (ex Cars on the Web) is aangesteld bij de Macadam Groep als groeicoördinator en Business Developper voor Belgie, Nederland en Duitsland. Het Belgische Macadam, met een vestiging in Alphen aan de Rijn, groeit namelijk (tegen de trend in) fors.

De Macadam Groep is specialist in het inspecteren van einde contractvoertuigen (korte- en langetermijnverhuur). In 2009 inspecteerde Macadam 120.000 voertuigen en dit zullen er in 2010 meer dan 180.000 worden, ondanks de negatieve conjunctuur, stelt de organisatie. Om de groei in goede banen te leiden, wordt er momenteel volop geïnvesteerd in human resources. Met de komst van verschillende hogere kaders aan het hoofd van de verschillende landen waar Macadam werkzaam is, werd een nieuwe organisatie op touw gezet.

Afgelopen jaar versterkte Bertrand Durand de groep om de groei in Zuid-Europa te versterken. En nu heeft ook Joep Weijden de groep versterkt om de ontwikkelingspolitiek te coördineren in Noord-Europa. De focus ligt in eerste instantie vooral op België, Duitsland en Nederland. Weijden is een bekende in de Leasingwerled en bekleedt sinds de jaren 90 verschillende posities in de Leasewereld (ING Lease, Necadis, Cars on the Web).

Over Macadam

De Groep is opgericht in 1993 door de huidige voorzitter - Jean Thomas - en is actief in 6 Europese landen met de strategie om haar voornaamste klanten te volgen in hun geografische uitbreiding. Historisch gezien biedt Macadam in België, waar de Europese hoofdzetel zich bevindt, logistieke diensten aan (transport, flow beheer en stock beheer) die haar in de mogelijkheid stelden om een doorgedreven kennis te ontwikkelen inzake de behoeftes van de klanten in dit vakgebied. Hiertoe werd een ICT platform ontwikkeld welke geïntegreerde oplossingen biedt van inname tot wederverkoop.

In de andere 5 landen concentreert Macadam zich op haar core, het inspecteren van voertuigen met de toevoeging van alle diensten die de verschillende stakeholders (verhuurders, beheerders, financierders, enz) toelaten om alle stappen van het einde-contract proces te optimalizeren.

Plaats op:
Datum: 8 juni 2010
Categorie: Autohuur / deelauto's
Bron: Macadam Europe
Gerelateerde artikelen  
05-12-2018 Nieuws Macadam wint Europese tender ALD Automotive
16-01-2018 Nieuws Gerhard Prent Sales en Marketing Manager Macadam
18-09-2018 Nieuws Macadam Nederland realiseert 50.000e fysieke inspectie
29-10-2018 Video Gerhard Prent over de rol van Macadam bij inspecties
15-04-2019 Nieuws Macadam neemt inspectie activiteiten van CarCollect over
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
´┐Ż 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,52 seconden.