Nieuws  
 

Door het samengaan van beide dochterondernemingen van Kroymans Financial Services ontstaat een universele leasemaatschappij met ruim tienduizend leasecontracten. Jacques Huysmans, Algemeen Directeur van Kroymans Financial Services, wordt algemeen directeur van de nieuwe onderneming J&T Autolease.

"De integratie van A.R.M. Autoleasing en J&T Autolease leidt tot een top-10 autoleasemaatschappij in Nederland", aldus Huysmans. "Ik zie forse synergiemogelijkheden tussen beide bedrijven, waarbij onze competenties en cultuur nauw aansluiten."

Huysmans blijft tevens eindverantwoordelijk voor de activiteiten van J&T Autolease in België, alsmede voor de DirectLease groep. Tezamen vormen zij de International Car Lease groep.

Marc Dingemans, algemeen directeur van A.R.M. Autoleasing, en Tico Dekkers, algemeen directeur van J&T Autolease, zullen geen deel uitmaken van de nieuwe onderneming. Alle activiteiten van J&T Autolease worden met ingang van 14 juni 2010 verricht vanuit de vestiging van J&T Autolease in Oirschot.

De International Car Lease groep, de nieuwe naam van de holding (Kroymans Financial Services vedwijnt van de markt) is met autoleasemaatschappijen in Nederland, België en Duitsland actief. A.R.M. Autoleasing en J&T Autolease maken deel uit van de groep. J&T Autolease is eveneens actief in België. DirectLease bedient de Nederlandse, Duitse en Belgische autoleasemarkt via internet.

Plaats op:
Datum: 18 juni 2010
Categorie: Acquisitie & reorganisatie
Bron: A.R.M. Autoleasing
Gerelateerde artikelen  
23-03-2009 Nieuws Kroymans Financial Services kerngezond en gaat door
19-12-2012 Nieuws J&T AutoLease en DirectLease kiezen GlasGarage
05-01-2013 Nieuws J&T Autolease en DirectLease naar Van Mossel Groep
30-06-2009 Nieuws J&T Autolease 'nieuwe' naam voor Kroymans Autolease
03-04-2009 Nieuws Kroymans Financial Services niet meer gekoppeld aan Corporation
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1 seconden.