Nieuws  

Richard Egelie is met ingang van 1 augustus a.s. de nieuwe Directeur Sales bij Mazda Motor Nederland in Waddinxveen, de importeur van Mazda in Nederland. Egelie was tot voor kort General Manager Sales & Marketing voor de after sales activiteiten bij Mitsubishi Motors Europe en volgt in zijn nieuwe functie Jos van den Broek op, die een andere werkkring heeft gevonden.

Richard Egelie (45) heeft na zijn studie autotechniek aan de HTS in Apeldoorn verschillende functies in de autobranche bekleed. Zo was hij in het verleden onder meer Directeur After Sales bij Fiat in Polen, General Manager Marketing bij Mitsubishi Motor Sales Nederland BV en General Manager Sales bij dezelfde onderneming.
"Mazda is een fantastisch merk met een eigen identiteit en een enorm groei potentieel", legt Richard Egelie uit. "Deze nieuwe functie biedt mij de mogelijkheid weer dicht bij de markt te staan en samen met het jonge en dynamische Mazda-team een organisatie voor de toekomst neer te zetten".

"Wij zijn bijzonder enthousiast dat Richard ons team komt versterken", vult Martijn ten Brink aan, Algemeen Directeur van Mazda Motor Nederland. "Met zijn kennis en brede ervaring op importeursniveau zal hij bij Mazda de focus kunnen leggen op de groei van het merk, door ons dealernetwerk te versterken via verbeteringen van rendement en volume".

Plaats op:
Datum: 25 juni 2010
Categorie: Autohuur / deelauto's
Bron: Mazda Motor Nederland
Gerelateerde artikelen  
08-11-2018 Loopbaan Peter Brouwers directeur sales van Mazda Motor Nederland
07-06-2010 Nieuws Belangrijke Mazda-delegatie bezoekt Nederland
02-07-2013 Nieuws Mazda importeur kiest remarketingplatform FleetSelect
18-11-2010 Nieuws Ford verlaagt aandeel in Mazda
31-01-2012 Nieuws Mazda verkoopt op papier al 500 CX-5
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,05 seconden.