Nieuws  
( * ) Verplichte Velden
U kunt een bekende attenderen op het artikel. Geef het e-mailadres op van degene aan wie u de link wilt sturen. Daarbij kunt u, als u dat wilt, een commentaar schrijven.
E-mailadres van geadresseerde:*
Uw e-mailadres:*
Commentaar:
Verificatie:*
Geef de code van de afbeelding in exact zoals weergegeven. De code is niet hoofdlettergevoelig en kan geen nul bevatten.
 

De Automotive Steering Ladies organiseren op 9 oktober 2010 een groots Automotive Business Galafeest voor de autobranche. Dit moet een echt branchefeest worden om met elkaar de moed er in te houden in deze onzekere tijden.

De Automotive Steering Ladies, onderdeel van de Automotive Insiders Sociëteit, is een groep no-nonsense dames op leidinggevende posities in de autobranche die de onderlinge banden in de sector nog meer willen verstevigen via allerhande sympathieke initiatieven. Als aftrap is gekozen voor het Automotive Business Gala: een groots anti-crisis galafeest en -diner voor de gehele autobranche. Partners zijn welkom.

Het Automotive Business Gala vindt plaats op een cruiseschip dat op een zaterdagavond vanuit Huizen richting IJsselmeer zal varen en weer terug. Aan boord worden 250 gasten verwacht voor een fantastisch diner en feest met verrassend, spectaculair entertainment waarbij diverse prominente automotive insiders het podium betreden.

Mooi branchefeest
Nicole van der Heiden (Hofland Automaterialen) is één van de initiatiefneemsters: "Het moet een mooi branchefeest worden tot in de vroege uurtjes. Wij vinden het belangrijk dat de spirit in de autobranche positief blijft. Juist nu het best moeilijk is in de sector. Overal hoor je momenteel berichten over automotive bedrijven die het schip in gaan of financieel schipbreuk dreigen te gaan lijden. Daar willen wij, om maar even in de maritieme termen te blijven, schoon schip mee maken. Er zijn ook nog financieel gezonde bedrijven die het wel goed doen!"

Annemarie Krijnen (Sogefi Filtration) vult aan: "Wij willen, mede door onze keuze om het feest op een boot te houden, een duidelijk signaal afgeven dat een schip nog altijd zo zeewaardig is als zijn bemanning. De mensen die je aan boord hebt, zijn bepalend voor het resultaat. Hoe je het ook wendt of keert. Dus dan kan je er maar beter voor zorgen dat de sfeer er goed in zit en de onderlinge banden tussen de bemanningsleden sterk zijn! Dan komt het schip met geld vanzelf weer binnen."

Gasten
De grootste kans om als gast op het Automotive Business Gala aanwezig te kunnen zijn, is door een bedrijf uitgenodigd te worden dat een tafel heeft gereserveerd. In totaal zijn er 25 tafels beschikbaar. Aan elke tafel kunnen circa tien personen plaats nemen. De tafels worden in eerste instantie aangeboden aan geïnteresseerde ondernemingen die daar hun relaties kunnen uitnodigen. Op dit moment is de helft van de tafels reeds gereserveerd.

De gasten kunnen rekenen op een compleet verzorgde feestavond met diverse mooie hoogtepunten. Zowel qua catering, entertainment als netwerkuitbreiding.

Gala zonder winstoogmerk
Het Automotive Business Gala wordt georganiseerd zonder winstoogmerk. Meeropbrengsten worden door de Automotive Steering Ladies geschonken aan een gezamenlijk gekozen goed doel.

Voor meer info raadpleeg de agenda

Plaats op:
Datum: 7 juli 2010
Bron: Automotive Insiders
Gerelateerde artikelen  
13-01-2010 Nieuws Social Media en zoekmachinemarketing voor autobranche
31-08-2012 Nieuws Automotive Insiders in handen van Aftersales Magazine
17-05-2010 Nieuws Automotive Insiders spiegelsessie ‘Het Familiebedrijf’
22-07-2008 Nieuws Helmond krijgt hbo-opleiding automotive
12-09-2011 Nieuws ALD Automotive viert jubileum jaarlijkse autoveiling
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,1 seconden.