Nieuws  
 

Europcar, Europees leider op het gebied van autoverhuur, en Thalys, de Europese hogesnelheidstrein met dagelijkse verbindingen tussen Frankrijk, België, Duitsland en Nederland, verlengen hun partnerschapsakkoord voor 3 jaar en ontwikkelen samen een breed scala aan aanbiedingen voor groene mobiliteitsoplossingen.

Europcar en Thalys hebben hun partnerschapsakkoord dat ze in 2005 hebben gesloten, verlengd om samen aanbiedingen op het mobiliteitsvlak te ontwikkelen. Vanaf 1 september a.s. zal het partnerschapsakkoord met name betrekking hebben op een selectie van voertuigen van de vloot ‘groene' huurauto's, waarvan de uitstoot niet groter is dan 120 gr CO2 per km.

Voor de Thalys-klanten komen er bijzonder gunstige tariefvoorwaarden. Per verhuurde auto wordt één euro geschonken aan de organisatie Climate Care, de Europese partner van Europcar. Europcar en Thalys delen een klimaatgerichte benadering van vervoer en bieden duurzamere alternatieven aan.

‘Door deze samenwerking met Thalys te verlengen, bieden wij onze klanten een volledige mobiliteitsoplossing om zo prettig mogelijk te reizen met zo min mogelijk nadelen voor het milieu.', verklaart Esther van Koot, Commercieel Manager van Europcar Autoverhuur B.V.
‘We zijn blij dat we dit akkoord met Europcar kunnen verlengen. Elke Thalys-klant die van deze samenwerking gebruikmaakt, stelt een positief gebaar voor het milieu door ervoor te kiezen om met de trein, in combinatie met een groene huurauto, naar zijn bestemming te reizen', verklaart Olivier Poitrenaud, CEO van Thalys International.

Plaats op:
Datum: 2 augustus 2010
Bron: Europcar Autoverhuur
Gerelateerde artikelen  
04-04-2012 Nieuws 20 Opel Ampera's voor Europcar
24-06-2010 Nieuws Europcar verzorgt auto’s voor ASN Groep
24-01-2011 Nieuws Europcar met Accorhotels in wielerploeg
11-02-2010 Nieuws Zuinige Volvo’s voor Europcar België
25-02-2011 Nieuws Europcar met vestiging op campus De Uithof
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,03 seconden.