Nieuws  
 

Mio Technology, één van de marktleiders op het gebied van draagbare navigatiesystemen, kondigt vandaag de Mio GPS Car Kit aan: de allereerste GPS carkit die werkt met iPhone 4. Veilig en bovendien voorzien van een versterkte GPS-ontvanger, handsfree bellen en het beluisteren van spraakinstructies en muziek via de luidsprekers van de autoradio.

De houder werkt met de meeste navigatiesoftware die verkrijgbaar is voor iPhone en iPod touch. De houder is geschikt voor de iPod touch 2e generatie, iPhone 3G, 3GS en voor de onlangs geïntroduceerde iPhone 4. Handig voor gebruikers die hun iPhone of iPod touch beschermen met een hoesje is dat deze niet verwijderd hoeft te worden alvorens deze te plaatsen in de carkit: alles werkt met of zonder hoesje.

De Mio GPS Car Kit laadt de iPhone of iPod touch op, zorgt voor duidelijk verstaanbare route-instructies en - in het geval van de iPhone - heldere telefoongesprekken via de geïntegreerde speaker tijdens het rijden. De Mio GPS Car Kit is bovendien uitgerust met een audio-uitgang waarmee deze met de autoradio te verbinden is. Hierdoor is het mogelijk om de route-instructies, telefoongesprekken en muziek die op de iPod of iPhone staat over de luidsprekers van de auto te beluisteren.

De Mio GPS Car Kit is eenvoudig met een zuignap te bevestigen tegen de voorruit, werkt met de meeste navigatiesoftware, kan in liggende en staande positie gebruikt worden en is met alle Bluetooth apparaten te gebruiken. Ook kunnen telefoongesprekken worden aangenomen, worden afgewezen of worden teruggezet naar de iPhone. De carkit is vanaf september verkrijgbaar. De consumentenadviesprijs is 99,99 EURO incl. BTW. De Mio GPS Car Kit is "Powered by Magellan".

Plaats op:
Datum: 3 september 2010
Categorie: Technologie & Innovatie
Bron: Mio Technology
Gerelateerde artikelen  
27-04-2009 Nieuws nieuwste project van Autodisk: Autocatalogus op je iPhone
18-01-2011 Nieuws iPhone-app maakt bewust van snelheid
09-09-2010 Nieuws Koerslijst gratis op iPhone met BOVAG-app
11-11-2010 Nieuws The New Motion komt met 'batterij-monitoring' EV
25-01-2011 Nieuws Opel FlexApp zoekt parkeerplek
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,96 seconden.