Nieuws  

De Taskforce Mobiliteitsmanagement verzorgt op 21 september in Rotterdam een workshop Slim Werken Slim Reizen tijdens beurs Ecomobiel. De Taskforce is onder leiding van Lodewijk de Waal de afgelopen twee jaar actief geweest om werkgevers te motiveren slim werken en slim reizen te combineren.

Hierbij wordt steeds gekeken naar de wijze waarop werkgevers en werknemers hun eigen doelen kunnen realiseren en daarmee ook bijdrage aan een betere bereikbaarheid en een beter milieu. In deze sessie willen we met de deelnemers onderzoeken hoe ze hun eigen doelen als werkgever, zoals winst en continuïteit kunnen versterken met Het Nieuwe Werken en andere mogelijke mobiliteitsmaatregelen. Dit moet leiden tot een maatschappelijk gewenst effect.

Parallel
Bovenstaande methodiek loopt parallel aan de wijze waarop beeldbepalende landelijke werkgevers op dit moment een plan van aanpak ontwikkelen, om de komende jaren Slim Werken en Slim Reizen gemeengoed te maken. De werkgevers achter dit initiatief nodigen u van harte uit actief mee te doen in deze beweging. De workshop kan daarbij een eerste aanknopingspunt zijn, u kunt zich aanmelden op http://www.ecomobiel.nl/nl/bezoekers/workshops/

Duurzame mobiliteit
Ecomobiel 2010 opent op 21 en 22 september wederom haar deuren voor alle professionals actief op het gebied van duurzame mobiliteit. Hierbij komen exposanten, adviseurs en beslissers gedurende twee dagen in contact met elkaar. Dit jaar is er voor het eerst ook het publieke sector plein, het bereikbaarheidsplein, het groene gas platform en een testparcours dat zowel buiten als binnen ligt. Als u zich registreert op www.ecomobiel.nl is toegang gratis. Op 22 september vindt ook het ecomobiel congres plaats, met o.a. Guido van Woerkom en als belangrijk onderdeel het Nationaal Debat Duurzame Mobiliteit. Meer informatie vindt u op www.ecomobiel.nl/congres.

Plaats op:
Datum: 6 september 2010
Categorie: Mobiliteit
Bron: Platform Slim Werken Slim Reizen
Gerelateerde artikelen  
13-08-2010 Achtergrondartikelen Thema ecomobiel 2010: van hype naar business
16-03-2011 Nieuws Kabinet steunt bedrijfsleven in verminderen files
15-03-2010 Nieuws Taskforce Mobiliteitsmanagement haalt doelstelling niet
12-10-2010 Nieuws Evaluatie Taskforce: minder spitskilometers
04-01-2011 Nieuws Platform Slim Werken Slim Reizen rondt missie TFMM af
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,04 seconden.