Nieuws  

ALD Automotive, de internationale leasemaatschappij, breidt haar mobiliteitspakket uit met de NS Business Card. Hierdoor biedt het bedrijf klanten niet enkel vervoersoplossingen per auto, maar ook met het openbaar vervoer.

Eerder dit jaar lanceerde ALD Automotive al 7 Wheel Lease, een concept waarbij naast een leaseauto ook een driewielige motorscooter geleased kan worden.

De NS Business Card is een kaart die zakelijke reizigers een extra mobiliteitsalternatief biedt als aanvulling op de leaseauto. ALD Automotive biedt deze kaart aan al haar leaserijders aan voor twee euro per pas per maand.

Door producten als 7 Wheel Lease en de NS Business Card vergroot de leasemaatschappij de keuzevrijheid voor leaserijders waardoor deze per rit het meest geschikte vervoermiddel kunnen kiezen. Zowel een trein- als taxirit zijn eenvoudig te boeken via internet of telefoon. Daarnaast kunnen ook andere zaken zoals een OV-fiets of toegang tot vergaderruimtes geregeld worden.

Bijzonder aan de samenwerking is dat de financiële afhandeling via brandstofpasleverancier Multi Tank Card verloopt. De NS-kilometers en brandstofkosten worden gezamenlijk gefactureerd waardoor de administratie voor de klant overzichtelijk blijft.

"ALD Automotive is steeds op zoek naar alternatieven die het mobiliteitsaanbod naar onze klanten verbreden", stelt Carel Bal, algemeen directeur bij ALD Automotive. "Met 7 Wheel Lease hebben we al een eerste stap in die richting gezet en met de NS Business Card bieden we een volgend, maatschappelijk verantwoord mobiliteitsalternatief. Hiermee willen we laten zien dat ALD Automotive aandacht heeft voor vergroening van mobiliteit en zich op de toekomst richt door verder te kijken dan de leaseauto alleen."

Tijdens de Europese Mobiliteitsweek van 12 tot en met 22 september worden fietsen, openbaar vervoer en anders omgaan met mobiliteit gepromoot. ALD Automotive geeft hier met haar uitgebreide mobiliteitspakket gehoor aan.

Plaats op:
Datum: 15 september 2010
Categorie: Mobiliteit
Bron: ALD Automotive
Gerelateerde artikelen  
01-12-2010 Nieuws Leasemaatschappij Alphabet breidt mobiliteitspakket uit
26-04-2012 Nieuws ALD Automotive introduceert 6 Wheel Lease
26-04-2010 Nieuws ALD Automotive introduceert 7 Wheel Lease
08-07-2008 Nieuws Athlon biedt leaserijders flexibele werk- en vergaderplekken
05-12-2011 Nieuws Strix introduceert Strix Elektrisch Leasen
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,07 seconden.