Nieuws  
 

Transscope heeft de afgelopen periode de ontwikkelingen op het gebied van de nieuwe tachograafregeling voor lichte bedrijfswagens nauwlettend gevolgd. Om inzichtelijk te maken of er met een aanhangwagen is gereden - en voor hoe lang - heeft Transscope een module ontwikkeld om dit automatisch te registreren.

Samen met de ontwikkeling van de nieuwe generatie blackboxen heeft Transscope de mogelijkheid ontwikkeld om te registreren of er al dan niet een aanhangwagen gekoppeld is aan het voertuig. Hiervoor zijn geen aanpassingen aan uw aanhangerwagens noodzakelijk. Uw chauffeur koppelt de aanhangwagen aan het voertuig en de blackbox registreert dit. Er wordt bij gehouden wanneer de aanhangwagen is gekoppeld en wanneer ontkoppeld.

De rapportage is toegevoegd aan de webapplicatie van Transscope zodat achteraf kan worden aangetoond of er al dan niet een aanhangwagen gekoppeld was - en voor hoe lang deze gekoppeld is geweest.

De rapportage is net als alle andere rapportages op te vragen via de webapplicatie. Ook is het mogelijk om de gewenste rapportages op een vooraf ingesteld tijdstip in een e-mail box te ontvangen.

Plaats op:
Datum: 29 september 2010
Categorie: Technologie & Innovatie
Bron: Transscope Voertuigsystemen
Gerelateerde artikelen  
17-06-2010 Nieuws Transscope komt met nieuwe generatie blackbox
28-09-2017 Video Maak slimmer gebruik van uw voertuigen (infographic)
19-03-2013 Nieuws Temperatuurregistratie bij blackbox van Transscope
17-12-2012 Nieuws Transscope voorziet Blackbox van extra privacy-waarborgen
13-05-2013 Nieuws Transscope koppelt blackbox met RFID identicatie
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,06 seconden.