Nieuws  
 

Honda Nederland komt met een eigen leaselabel. Het label moet operationeel zijn bij de introductie van de Accord deze zomer. Honda werkt in het label samen met ING Car Lease, dat het wagenpark beheert en de backoffice voor haar rekening neemt.
Het label is opgetuigd ter ondersteuning van het dealernetwerk op de zakelijke markt. “De dealer ontvangt de klant, levert de auto en heeft de eerste optie om de auto weer terug te kopen bij het einde van de leaseperiode. Het maken van een offerte doet de dealer met behulp van een internetapplicatie die gefaciliteerd is door ING Car Lease”, aldus Peter van den Berg, accountmanager fleetsales & leasing bij Honda Nederland. Inmiddels zijn bijna alle dealers aangesloten op het leaselabel.
Honda probeert op twee manieren de prijs laag te houden. "Dankzij de exclusieve afspraak met ING hebben we een scherpe restwaardecalculatie kunnen bedingen. En dealers kunnen beperkt invloed uitoefenen op het leasetarief; dan is hij wel verplicht om de auto aan het einde van het contract over te nemen.”

Bron: Automotive

Plaats op:
Datum: 7 mei 2008
Gerelateerde artikelen  
29-07-2012 Nieuws Gratis Honda Assistance bij onderhoudsbeurt
22-05-2013 Nieuws Business Lease poetst dealerleaseprogramma Expert Lease op
03-12-2010 Nieuws Honda niet naar de AutoRAI
23-04-2013 Nieuws Ruim honderd Honda’s voor Logicx van ANWB
19-08-2013 Nieuws Honda autoverzekering naar 7 jaar fabrieksgarantie
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,04 seconden.