Nieuws  
 

Kort na de lancering van AH Autoschade Herstel (eerder deze maand) sluiten twee ondernemers zich aan bij deze formule: Schadeservice Bastiaanssen en Autoschade Hoogeind uit Breda gaan verder als onafhankelijke vestigingen van AH Autoschade Herstel. Hiermee vergroot AH Autoschade Herstel de landelijke dekking tot vijftig bedrijven.

Beide bedrijven hebben jarenlange ervaring op het gebied van schadeherstel. Manager van AH Autoschade Herstel Bastiaanssen, Ronnie Bastiaanssen: "Met de aansluiting bij deze formule, vergroten wij onze dienstverlening richting de klanten. Een landelijke keten betekent daarnaast continuïteit en betrouwbaarheid voor onze vaste klanten."

Specialisten

AH Autoschade Herstel geeft ondernemers de vrijheid om hun eigen werkwijze te behouden en tegelijkertijd te profiteren van gezamenlijke activiteiten zoals inkoop, uitstraling en continuïteit. De nieuwe vestigingen zijn gespecialiseerd in alle vormen van schadeherstel, AH Autoschade Herstel Bastiaanssen is daarnaast ook actief op het gebied van caravanherstel.

Trend

Wijnand Tigchelaar, manager van AH Autoschade Herstel Hoogeind: "In de markt zie je een duidelijke trend van ketenvorming. AH Autoschade Herstel zie ik dankzij de samenwerking tussen Autoschade Herstel Groep Nederland en The Alwaysbemobile Company als een kwalitatieve en dus zeer kansrijke keten." In de komende jaren willen de bedrijven hun kwaliteit en persoonlijke aanpak bewaren en tegelijkertijd de diensten uitbreiden en de service verbeteren.

Voordelen

Beide ondernemers zien de voordelen van de aansluiting bij AH Autoschade Herstel. Ronnie Bastiaansen: "Wij profiteren van de voordelen van scherpere inkoop. Zo bieden we klanten dezelfde of betere producten voor hetzelfde geld." Wijnand Tigchelaar: "Wij profiteren inderdaad vooral van de inkoopvoordelen, maar ook van de back-office voordelen zoals een geautomatiseerd facturatiesysteem en een gezamenlijke marketingaanpak en uitstraling."

AH Autoschade Herstel is opgericht in 2003 door The Alwaysbemobile Company en Autoschade Herstel Groep Nederland.De formule is gespecialiseerd in de gestuurde schadestroom. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een volledig geautomatiseerd systeem. De 50 aangesloten bedrijven zijn verspreid over het hele land en bestaan vooral uit zelfstandig ondernemers. Zakelijke klanten en particulieren kunnen bij AH Autoschade Herstel terecht voor alle soorten schadeherstel. Alle AH Autoschade Herstel bedrijven zijn FOCWA Eurogarantbedrijven. Hiermee is de klant verzekerd van een kwaliteitsmerk waarmee een garantie van vier jaar op schadereparaties van toepassing is.

Plaats op:
Datum: 25 oktober 2010
Bron: Alwaysbemobile Company
Gerelateerde artikelen  
05-04-2017 Nieuws Autoschade Herstel Groep breidt uit
23-03-2018 Nieuws Autoschade Schepenwijk sluit zich aan bij AHG
08-02-2012 Nieuws Bekkers Autoschade naar Autoschade Herstel Groep
29-06-2016 Nieuws AHG breidt dekking uit in Zeeland
02-12-2016 Nieuws Autoschade Herstel Groep breidt netwerk Zuid Nederland uit
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2018 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,4 seconden.