Nieuws  

Athlon Car Lease overhandigt vandaag tijdens een speciale bijeenkomst van Hulphond Nederland (voorheen Stichting Hulphond) een driejarig sponsorcontract. De eerste actie vanuit dit contract is de bijdrage aan een Hulphond voor Sabine Rensen (22 jaar). Na drie eerdere afwijzingen van haar zorgverzekeraar kreeg zij in de Madiwodovrijdagshow van Paul de Leeuw, in september, alsnog een toezegging voor een Hulphond. Leasemaatschappij Athlon Car Lease maakt het door haar sponsoring mede mogelijk dat Sabine vandaag haar Hulphond in ontvangst kan nemen.

Tijdens de bijeenkomst maakt de stichting haar naamswijziging bekend en wordt tegelijkertijd het nieuwe logo gepresenteerd. In dit logo komen alle elementen van de nieuwe strategie en identiteit duidelijk naar voren. Hulphond Nederland luidt een nieuwe toekomst in voor haar huidige cliënten en voor iedereen die nog wacht op een Hulphond.

Thomas Edens, manager marketing bij Athlon Car Lease: "Vanuit onze mobiliteitsvisie, zetten wij ons in voor duurzame mobiliteit voor iedereen. Mobiliteit vergroot tenslotte je wereld en daardoor ook je rol in de maatschappij. Voor mensen met een beperking is dit heel belangrijk. De samenwerking met de stichting past hier dan ook goed in. Hulphond Nederland biedt letterlijk mobiliteit door Hulphonden ter beschikking te stellen aan mensen met een handicap of beperking. Wij vinden dit een mooie vertaling van duurzame mobiliteit en steunen Hulphond Nederland dan ook van harte."

Rudolph Strickwold, directeur Marketing en Commercie Hulphond Nederland: "Initiatieven zoals nu door Athlon Car Lease getoond, zijn voor onze organisatie enorm belangrijk. Er is een zeer grote groep mensen in Nederland die door ziekte of een ongeval in hun functioneren beperkt zijn. Dankzij de hulp van bedrijven als Athlon Car Lease kunnen wij deze mensen een nieuw perspectief bieden. Mensen met een handicap of beperking krijgen hun leven en mobiliteit terug. Mensen nemen weer deel aan de maatschappij en genieten volop van het leven. Een Hulphond opent letterlijk en figuurlijk deuren die anders gesloten blijven. Wij zoeken meer partners zoals Athlon Car Lease die zo'n geweldige bijdrage aan de maatschappij willen leveren."

Plaats op:
Datum: 26 november 2010
Categorie: Reclame & Sponsoring
Bron: Athlon Car Lease Nederland B.V.
Gerelateerde artikelen  
25-01-2012 Nieuws Athlon Car Lease hoofdsponsor Hulphond Nederland
30-10-2013 Nieuws Athlon Car Lease verlengt steun Hulphond Nederland
30-09-2010 Nieuws Edens nieuwe marketingmanager Athlon Car Lease
15-09-2010 Nieuws Duurzame mobiliteit voor hockeyclub AMHC Rood-Wit
26-02-2010 Nieuws Taborhuis ontvangt € 6.475,- van Athlon Car Lease
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,06 seconden.