Nieuws  
 

Strix Lease Service en Friesland Bank zijn partners in het nieuwe leaselabel FB Lease. Onder FB Lease-vlag bieden de vestigingen van Friesland Bank aan bestaande en nieuwe relaties diverse leasevormen aan. De uitvoering van de autoleasecontracten ligt volledig in handen van Strix Lease Service. Het gaat hierbij om full operational lease, shortlease en verhuur van personenwagens en lichte bedrijfswagens.

Friesland Bank heeft meer dan 20.000 zakelijke relaties in heel Nederland. Dankzij de samenwerking met Strix Lease Service kunnen deze en nieuwe relaties profiteren van de hoge servicegraad en de sterke focus op relatiebeheer die beide ondernemingen kenmerken. Naast de overeenkomst met Strix Lease Service, tekende Friesland Bank ook een contract met KBC Lease Nederland B.V. voor het aanbieden van bedrijfsmiddelenlease; de financiële of operationele lease van roerende goederen.

“De strategische samenwerking met Friesland Bank opent voor ons nieuwe deuren”, zegt Norbert Karthaus, directeur van Strix Lease Service. “Het is een echte relatiebank en hun manier van zakendoen kenmerkt zich door eenzelfde dienstverlenende, klantgerichte houding als de onze. We zijn dan ook trots dat we gezamenlijk een nieuw merk opbouwen dat die gemeenschappelijke waarden gaat uitdragen.”

Strix Lease Service is een universele leasemaatschappij die landelijk diverse leasevormen en -producten aanbiedt aan de top van het mkb. In drie jaar is Strix Lease Service een bedrijf met kantoren in Hoofddorp en Assen, meer dan 1.500 leasecontracten en zeventien medewerkers. Strix Lease Service stelt zijn leaseproducten flexibel samen op basis van de klantbehoefte. Het bedrijf biedt maatwerk en kenmerkt zich door een uiterst dienstverlenende instelling en persoonlijke aandacht voor klant en berijder.

Plaats op:
Datum: 19 juni 2008
Bron: Autoleasewereld
Gerelateerde artikelen  
17-12-2009 Nieuws Friesland Bank in Strix Lease
18-06-2012 Nieuws Friesland Bank gaat EV van Strix Lease promoten
23-06-2009 Nieuws Klanten kunnen auto leasen bij Friesland Bank
02-06-2010 Nieuws Niels van der Mark operationeel manager Strix Lease
31-03-2010 Nieuws Strix Lease Service neemt Business Car Autolease over
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,01 seconden.