Nieuws  

Kia Motors Nederland heeft de tien best presterende Kia-dealers uit 2010 benoemd tot ‘Top Dealer 2011'. De tien gelukkige dealers ontvingen tijdens de Kia nieuwjaarsbijeenkomst op 3 januari uit handen van Soo-Hang Chang, President van Kia Motors Nederland en Cor Baltus, Managing Director van Kia Motors Nederland, de bijbehorende award.

"Het succes van Kia stoelt op drie peilers: een modern en zeer aantrekkelijk modelaanbod, de unieke 7-jaar garantie en een sterke dealerorganisatie," zegt Cor Baltus. "Wanneer je je dan ook nog eens weet te onderscheiden in zo'n sterke groep is dat een bewijs van kwaliteit en optimale inzet. Onze felicitaties gaan uit naar de winnende dealers en hun medewerkers met deze welverdiende onderscheiding."

Beoordeling
Iedere Kia-dealer wordt in de loop van het jaar onderworpen aan een objectieve beoordeling, met name de afdelingen Verkoop en After Sales. Daarbij wordt niet alleen gekeken naar absolute verkoopaantallen, maar vooral naar de wijze waarop de service aan de klant wordt verleend. Zowel bij de aanschaf van een nieuwe auto als in het traject van de technische dienstverlening daarna. De winnende Kia-dealers hebben zich daarbij onderscheiden als top presterende automobielbedrijven en scharen zich daardoor bij de tien beste Kia-dealers in Nederland.

Speciale vermelding gaat uit naar Autobedrijf Wolters uit IJsselstein. Als best scorende Nederlandse dealer ontvingen zij de ‘Platinum Dealer Award'. Deze award voor de best scorende dealers uit heel Europa ontving Wolters uit handen van Paul Philpott, Chief Operating Officer van Kia Motors Europe in Frankfurt.

Ontwikkeling Kia in ons land
Kia is de snelste groeier op de Nederlandse markt en de verwachting is dat deze trend zich ook in 2011 onverminderd zal voorzetten. De nieuwe Kia Sportage is een regelrecht succesnummer en er staan voor 2011 nog een aantal nieuwe modellen gepland die hoge ogen zullen gooien in het A- en B-segment.

"Kia heeft er nog nooit zo goed voor gestaan," zegt Baltus. "Ons modelprogramma wordt voortdurend vernieuwd en gemoderniseerd, de technologische ontwikkelingen voltrekken zich in een rap tempo waardoor ons merk ook op technologisch gebied qua brandstofverbruik en duurzaamheid een vooraanstaande positie inneemt. Voeg daar ons sterke distributienetwerk aan toe en een positie in de top 10 van best verkopende automerken in Nederland is voor Kia meer dan alleen een gezonde ambitie. De continu uitgevoerde evaluatie van onze distributeurs met als doelstelling de serviceverlening verder te optimalisering is de basis voor dat succes."

Kia Platinum Dealer:
• Autobedrijf Wolters V.O.F.

De Kia Top Dealers zijn (in willekeurige volgorde):
• VDNS B.V. Helmond
• Autobedrijf Romme B.V. Etten-Leur
• Kia Tinholt Velserbroek
• Autobedrijf Jan van Werkhoven Houten
• Autobedrijf Winters B.V. Valkenswaard
• Garage Denissen B.V. Tilburg
• Autobedrijf Albert Hurkmans B.V. Veghel
• Rustman's Autobedrijf B.V. Haarlem
• Kia Center Fase B.V. Alphen aan den Rijn
• Automobielbedrijf Kooijman Tiel B.V. Tiel

Plaats op:
Datum: 12 januari 2011
Bron: Kia Nederland B.V.
Gerelateerde artikelen  
21-05-2010 Nieuws Halve finalisten Autobedrijf van het Jaar bekend
03-11-2011 Nieuws Directeur Cor Baltus verlaat Kia Motors Nederland
13-08-2010 Nieuws Tien genomineerden autoverhuurder van het jaar
04-04-2011 Nieuws Twintig dealers van Hyundai gelauwerd
18-03-2010 Nieuws Twintig nieuwe 'excellent dealers' bij Hyundai
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,09 seconden.