Nieuws  

Opel Nederland en leasemaatschappij ALD Automotive versterken de samenwerking met een nieuwe website die uiterst gebruiksvriendelijk heet te zijn en 'fris' aandoet. De site is ook geschikt voor mobiel gebruik en de iPad.

ALD verzorgt al langer het leaselabel Opel Leasing. Een goede website is tegenwoordig net zo belangrijk als een mooie showroom. Mensen oriënteren zich steeds vaker online en online strategie wordt dus belangrijker dan ooit tevoren, benadrukt men bij Opel Leasing.

De website is voorzien van de meest geavanceerde technieken op het gebied van webdevelopment, zoals HTML5 en CSS3, waardoor de website geschikt is voor mobiel gebruik en voor gebruik op de Apple iPad. De live-search functie moet de website extra gebruiksvriendelijk maken. Terwijl er een zoekwoord wordt getypt, zijn de meest relevante zoekresultaten door deze functie direct zichtbaar. Dit, in combinatie met de overzichtelijke structuur van de website, maakt het de klant zeer eenvoudig om het best passende lease model van Opel te vinden.

Gebruiksgemak
Naast gemak voor de klant, levert de website ook veel gemak voor de beheerders. Er zijn diverse koppelingen met onder andere het backoffice systeem gemaakt, zodat de website automatisch up-to-date gehouden wordt en de klant altijd inzicht heeft in het meest actuele lease aanbod.

Plaats op:
Datum: 12 januari 2011
Categorie: Technologie & Innovatie
Gerelateerde artikelen  
23-04-2018 Nieuws Mega Tyre en Opel Dealers (HSD BV) lanceren Opel Bandenshop
01-08-2018 Nieuws Macadam Nederland ambitieus inspectiebedrijf van leasemaatschappijen
20-01-2017 Nieuws VWE lanceert nieuwe module: eigen website voor autobedrijven
28-12-2017 Nieuws VKV Groep valt dubbel in de prijzen bij Online Dealer Awards
02-07-2012 Nieuws Opel Ampera 'snelste stijger' op bijtelling.nl
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,03 seconden.