Nieuws  
 

De Vrije Universiteit Amsterdam en VU medisch centrum hebben het Parkeerbedrijf VU-VUmc opgericht, dat alle bestaande en toekomstige parkeervoorzieningen in eigendom van VU en VUmc exploiteert. Partner voor het beheer van de parkeervoorzieningen is de komende 5 jaar Interparking. Interparking is via een Europese aanbesteding geselecteerd.

Tot voor kort werden de taken met betrekking tot parkeren door verschillende afdelingen van VU en VUmc uitgevoerd. VU en VUmc hebben nu gekozen zowel de exploitatie als beheer van parkeervoorzieningen te professionaliseren. Met het gemeenschappelijk parkeerbedrijf zetten VU en VUmc in op het optimaliseren van het gebruik van de bestaande en toekomstige parkeercapaciteit en op kostenefficiënt werken.

1660 parkeerplaatsen

Interparking verzorgt vanaf medio februari het beheer van de tien parkeervoorzieningen van VU en VUmc met in totaal ruim 1660 parkeerplaatsen. Interparking heeft hier ervaring mee, zoals bij de ziekenhuizen: Ziekenhuis Groep Twente (Almelo en Hengelo), Ziekenhuis Rijnstate en het Vlietland Ziekenhuis

Plaats op:
Datum: 18 januari 2011
Categorie: Aanbestedingen
Bron: Verkeerskunde
Gerelateerde artikelen  
30-01-2019 Nieuws Interparking vestigt Nederlands hoofdkantoor in WTC Rotterdam
14-02-2017 Nieuws Parkeergarage Jeroen Bosch Ziekenhuis wint ESPA Gold Award
27-03-2018 Nieuws ESPA Gold Award voor parkeergarage Amphia Ziekenhuis Breda
11-12-2018 Nieuws Deventer Ziekenhuis gaat voor duurzame mobiliteit
29-11-2017 Nieuws Derde ESPA voor parkeergarages Stadshart Zoetermeer
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1 seconden.