Nieuws  
 

Mercedes-Benz Financial Services, het voormalige DaimlerChrysler Financial Services, is onlangs verhuisd naar de Van Deventerlaan 50 in Utrecht, het hoofdkantoor van de importeur.
De naamsverandering is op dezelfde datum ingegaan. Door de verhuizing is de captive leasemaatschappij dus in hetzelfde pand gehuisvest als de importeur. Die zou vorig jaar uit het karakteristieke pand vertrekken omdat het veel te groot is voor de huidige organisatie maar dat is uiteindelijk niet doorgegaan. Nu heeft men dus de leasemaatschappij eraan toegevoegd met de motivatie dat marketing, sales en aftersales activiteiten van Mercedes-Benz Financial Services en de importeur Mercedes-Benz lin elkaars verlengde liggen. De nieuwe identiteit van Mercedes-Benz Financial Services is ondermeer zichtbaar in het nieuwe logo en een aangepaste corporate identity.

Mercedes-Benz Financial Services Nederland is de grootste merkgebonden leasemaatschappij in Nederland en biedt een breed assortiment in leasing en financiering van Mercedes-Benz personenwagens en bedrijfswagens onder de labels van Mercedes-Benz Financial en Mercedes-Benz CharterWay. Mercedes-Benz Financial Services is onderdeel van Daimler.

Bron AM

Plaats op:
Datum: 4 juli 2008
Gerelateerde artikelen  
07-02-2011 Nieuws Brok sales- en marketingdirecteur Mercedes-Benz FS
14-05-2013 Nieuws Miles voor beheer wagenpark Mercedes-Benz Financial Services
16-02-2010 Nieuws LIAM naar Mercedes-Benz Dealer Bedrijven
13-06-2009 Nieuws Daimler Fleet Management: synergie en efficiency
08-05-2019 Nieuws Verkoop en productie Mercedes-Benz EQC van start
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,1 seconden.