Nieuws  
 

Het turbobedrijf Turbo's Hoet heeft een DVD ontwikkeld die in diverse landen in een oplage van ruim 100.000 exemplaren gratis in Europa verspreid wordt. De DVD laat alle facetten zien die de monteur helpt om een juiste diagnose te stellen. Ook wordt getoond op welke manier de turbo correct kan worden vervangen.

Opengewerkte turboDe instructievideo van Turbo Hoet is bedoeld voor zowel de personenwagen- als bedrijfswagensector. In de video wordt veel aandacht gegegeven aan het zoeken naar de oorzaak van een defecte turbo.

Verder wordt de klant geïnformeerd hoe en waar men het gemakkelijkst een turbo kan bestellen. Inmiddels zijn de turbo's van Turbo's Hoet via een uitgebreid netwerk van lokale grossiers verkrijgbaar. De geheel vernieuwde website en webshop van Turbo's Hoet komen ook aan bod in de DVD.

Olaf Velthuis van Turbo's Hoet: "Onze focus is gericht op de ondersteuning van de monteur die steeds vaker te maken krijgt met turbo's. Met deze DVD helpen wij hem daadwerkelijk met het stellen van de juiste diagnose en met technische ondersteuning. Dankzij onze officiële distributeurschappen van alle grote turbo-fabrikanten beschikken wij over de meest actuele technische informatie. Deze informatie delen wij graag met de monteur."

5% nu voorzien  van turbo, straks 25%

Turbo's Hoet groeit en is in meerdere landen in Europa actief als officieel distributeur. Daarom wordt de instructievideo niet alleen in Nederland maar ook in grote aantallen in Frankrijk, België, Bulgarije en Roemenië verspreid.

Op dit moment is slechts 5% van de benzinemotoren uitgerust met een turbo. Over vijf tot zeven jaar zal dit percentage volgens Turbo's Hoet zijn gestegen tot 25 a 30%."

In Nederland heeft Turbo's Hoet dit jaar 15.000 turbo's afgezet, wat een groei van 9,5% ten opzichte van 2009 betekent. Dit resultaat vertaalt zich naar een marktaandeel in Nederland van 33%.

Plaats op:
Datum: 3 februari 2011
Categorie: Technologie & Innovatie
Bron: Turbo’s Hoet
Gerelateerde artikelen  
05-04-2019 Nieuws Turbo’s Hoet helpt garagisten kans op herhaalschade te beperken
14-10-2019 Nieuws Porsche breidt elektrische range uit met Taycan 4S
09-08-2018 Nieuws Onderhuidse update voor Opel Insignia
19-05-2011 Nieuws Fiat'sTwinAir is “International Engine of the Year”
24-02-2017 Nieuws Hybride hyperlimousine: de Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,12 seconden.