Nieuws  
 

Tijdens het mobiliteitsmanagement congres ‘Het Nieuwe Werken, De Nieuwe Mobiliteit' op vrijdag 15 april maakt Lodewijk de Waal, voorzitter Taskforce Mobiliteitsmanagement, zijn opwachting als spreker.

Lodewijk de WaalHet congres wordt een discussiemiddag met beleidsmakers, gericht op het aanzwengelen van duurzame mobiliteit door middel van het nieuwe werken, een tendens die inmiddels al door een aantal bedrijven is opgepikt. Nu heerst bij veel bedrijven nog steeds een ‘9 tot 5' mentaliteit, maar door de juiste keuzes te maken in de werkprocessen kan er slimmer worden omgegaan met medewerkers en kantoorruimte.

Dat kan door bijvoorbeeld het stimuleren van thuiswerken en een andere indeling van de werkuren, het zogenoemde nieuwe werken. Dit levert niet alleen kostenbesparingen, maar ook een duurzamere maatschappij op.

Lodewijk de Waal richt zich vooral op de komende 10 jaar. Zo geeft hij antwoord op de vraag wat de overheid en het bedrijfsleven op de agenda hebben staan om het nieuwe werken en nieuwe mobiliteit tot een succes te maken.

Het congres wordt georganiseerd door RAI Vereniging en Amsterdam RAI en is bedoeld voor overheden, bedrijfsleven, leasemaatschappijen en importeurs die geïnteresseerd zijn in mobiliteitsmanagement.

 

Plaats op:
Datum: 17 februari 2011
Categorie: Evenement
Bron: RAI vereniging
Gerelateerde artikelen  
24-05-2011 Nieuws Bedrijfsleven slimmer met mobiliteit dan overheid
04-01-2011 Nieuws Platform Slim Werken Slim Reizen rondt missie TFMM af
16-04-2009 Achtergrondartikelen Taskforce Mobiliteitsmanagment
05-06-2008 Nieuws Mobiliteitsmanagement niet langer vrijblijvend
13-09-2010 Nieuws Start campagne Het Nieuwe Werken doe je zelf
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,96 seconden.