Nieuws  
( * ) Verplichte Velden
U kunt een bekende attenderen op het artikel. Geef het e-mailadres op van degene aan wie u de link wilt sturen. Daarbij kunt u, als u dat wilt, een commentaar schrijven.
E-mailadres van geadresseerde:*
Uw e-mailadres:*
Commentaar:
Verificatie:*
Geef de code van de afbeelding in exact zoals weergegeven. De code is niet hoofdlettergevoelig en kan geen nul bevatten.
 

Friesland Lease heeft zich aangesloten op het ESA systeem van ABZ. De leasemaatschappij uit het noorden des lands verwacht dat ESA bijdraagt aan een verbetering in de beheersing van het schadeproces en wil hiermee een verdere verhoging van de efficiency realiseren.

Friesland Lease heeft een wagenpark van ruim 5200 personenauto's en lichte bedrijfswagens in beheer. Als relatief kleine leasemaatschappij heeft het een hoog aantal contracten per medewerker (>210). Om meer tijd over te houden voor persoonlijk contact met haar klanten, berijders en leveranciers, werkt Friesland Lease naar eigen zeggen continue aan de verbetering van de bedrijfsprocessen. ESA maakt deel uit van een optimale integratie van interactieve webservices binnen haar automatiseringspakket Flipse.

De ESA dienstverlening van ABZ ondersteunt het schadebehandelingsproces tussen schadeherstel-bedrijven en leasemaatschappijen in Nederland, vanaf de schademelding tot en met de elektronische factuur.

Plaats op:
Datum: 28 februari 2011
Categorie: Technologie & Innovatie
Bron: Solera / ABZ
Gerelateerde artikelen  
11-05-2011 Nieuws Achilles Autolease aangesloten op ESA van ABZ
14-07-2010 Nieuws Autolease Midden Nederland op ESA-systeem
05-06-2012 Nieuws Athlon Car Lease sluit vestiging Heerenveen
17-12-2009 Nieuws Friesland Bank in Strix Lease
23-06-2009 Nieuws Klanten kunnen auto leasen bij Friesland Bank
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,98 seconden.