Nieuws  
 

Peugeot stimuleert gebruik van Greenwheels
Actie bij Peugeot: Peugeot Lease levert nu zogenaamd twee auto's voor de prijs van één. Want iedereen die nog dit jaar een operational leasecontract afsluit voor een nieuwe Peugeot, krijgt daarbij een abonnement op Greenwheels cadeau. Daarmee heeft een huishouden strikt genomen dus de beschikking over een tweede Peugeot.

Het 'gratis abonnement' op Greenwheels is beschikbaar voor de leaseklant zelf, maar die kan ook een partner of ander familielid van de voordelen laten profiteren. Alleen de variabele kosten van de Greenwheels-auto plus een borgsom worden in rekening gebracht. Zo royaal is Peugeot Lease daarmee niet want een abonnement heb je al voor vijftien euro per maand.

Greenwheels is een alternatief voor het bezit van een (nieuwe) auto. Het concept is ontwikkeld voor mensen die over een auto willen beschikken maar hem niet dagelijks nodig hebben. Met Greenwheels beschikken zij wel over de lusten van een nieuwe auto, zonder de volledige lasten van onderhoud, verzekering en wegenbelasting. Greenwheels heeft momenteel op duizend straathoeken in zeventig steden een rode Peugeot staan. Abonnees kunnen de auto 24 uur per dag reserveren.

Bron: AM

Plaats op:
Datum: 11 juli 2008
Gerelateerde artikelen  
28-12-2007 Nieuws Peugeot en Greenwheels 12,5 jaar samen
04-02-2011 Nieuws Eerste Peugeot i0n in gebruik bij Greenwheels
23-11-2011 Nieuws 25 elektrische Greenwheels in vier grote steden
23-05-2011 Nieuws Greenwheels krijgt eerste EV
15-01-2010 Nieuws Greenwheels gaat elektrisch met Peugeot
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,06 seconden.