Nieuws  
 

Opel Leasing heeft de leasetarieven voor de Opel Ampera vastgesteld. Met een full operational leaseprijs van € 729,- per maand op basis van 48 maanden en 20.000 kilometer per jaar is een zeer concurrerend tarief vastgesteld, meent men bij de captive leasemaatschappij. Het moet het vertrouwen van de leasemaatschappij in dit elektrische concept weerspiegelen.

Michèl Dashorst, Directeur Operations: "Opel Leasing heeft een rotsvast vertrouwen in het concept van de Opel Ampera, door de unieke combinatie van het accupakket en de range extender, waardoor een optimale mobiliteit gegarandeerd is. Het is het perfecte elektrische alternatief voor de veeleisende zakelijke rijder, die gegarandeerd wil zijn van mobiliteit of, beter gezegd, een grote actieradius. Wij zijn ervan overtuigd dat deze auto zich dadelijk ook op de tweedehandsmarkt zal doen gelden en dat een goede restwaarde zal blijken. Voor de particulier is dit namelijk de ideale oplossing; de Ampera brengt geen of een zéér laag brandstofverbruik en lage onderhoudskosten met zich mee en de berijder heeft altijd gegarandeerde en onbegrensde mobiliteit tot z'n beschikking."

Het genoemde leasetarief voldoet aan de eisen van de Milieu Investeringsaftrek (MIA) die geldt voor ondernemingen maar exclusief andere mogelijke subsidies van overheidswege die het uiteindelijke maandbedrag nog kunnen verlagen. Het leasetarief is mede gebaseerd op de verwachte lage reparatie- en onderhoudskosten.

Volgens Johan Claassen, manager Fleetsales bij Opel Nederland, is de door Opel Leasing vastgestelde leaseprijs een duidelijk teken van vertrouwen in de Opel Ampera. "Het scherpe leasetarief toont aan dat de elektrische Opel Ampera vertrouwen geniet in de markt, niet alleen bij zakelijk gebruik, maar ook voor de particuliere klant. Dat vertrouwen is wat ons betreft ook zeker terecht en dit hebben wij onlangs versterkt door de aankondiging van de garantie op de Ampera-batterij van acht jaar of 160.000 kilometer."

De Opel Ampera komt eind dit jaar op de markt in Nederland. Sinds de bekendmaking van de prijs voor de Opel Ampera zijn de eerste reserveringen/orders geschreven. De Ampera is de eerste elektrisch aangedreven auto die een onbeperkte actieradius heeft. Voor de basisversie geldt in Nederland een vanaf prijs van € 42.900,- waarin 19% BTW is inbegrepen. Het Nederlandse volumemodel - met een nog rijkere standaarduitrusting dan de basisversie - zal in de markt gezet worden tegen een prijs van € 44.500,-. De Ampera is volgens de huidige overheidsregels BPM- en wegenbelastingvrij.

Plaats op:
Datum: 16 maart 2011
Categorie: Elektrisch rijden
Bron: Opel
Gerelateerde artikelen  
26-06-2012 Nieuws Opel Ampera best verkopende EV in Europa én Nederland
11-11-2010 Nieuws Opel Ampera vanaf € 42.900,-
11-02-2016 Opel kondigt volledig elektrische Ampera-e aan
10-05-2012 Nieuws Opel Ampera voor Autotelex
26-09-2011 Nieuws Officiële CO2-uitstoot Opel Ampera: 27 g/km
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,06 seconden.