Nieuws  
 

Henno van den Berg en Jack Aarts, Franchise Manager James Autoservice hebben vorige week op de AutovakRAI het franchisecontract ondertekend voor de achttiende vestiging van James Autoservice. Vanaf 1 juni 2011 kunnen particuliere en zakelijke rijders voor merkonafhankelijk auto-onderhoud terecht in de splinternieuwe vestiging van James Autoservice aan de Graftermeerstraat 27 in Hoofddorp.

Henno van den Berg (rechts) en Jack Aarts, Franchise Manager James Autoservice (links)Henno van den Berg over de stap om onder de vlag van James Autoservice een eigen bedrijf te beginnen: "Het is altijd al een droom van mij geweest om voor mijzelf te beginnen in de autobranche. Op mijn 15e was ik al altijd aan het werk tussen de auto's. Wat begon met poetsen is inmiddels uitgegroeid tot het complete beheer van de aftersales. In de loop der jaren heb ik alle kanten van het autovak gezien."

De werkwijze van James Autoservice spreekt Van den Berg erg aan. "James Autoservice biedt ondernemers een prachtig, servicegericht concept met veel kennis en een frisse uitstraling. De formule reikt mij veel kansen aan om mijn klanten daadwerkelijk excellente persoonlijke service te bieden. Denk bijvoorbeeld aan de haal- en brengservice voor zakelijke rijders."

Dat dit franchisecontract getekend wordt op de AutovakRAI is geen toeval. Roel Damen, Manager James Autoservice vertelt: "Op de AutovakRAI lanceerden wij de vijf zekerheden van James Autoservice. De reacties hierop zijn zeer positief. Ook voor startende ondernemers zoals Henno bieden deze zekerheden de ruimte om te groeien en te innoveren."

Plaats op:
Datum: 4 april 2011
Categorie: Acquisitie & reorganisatie
Bron: James Autoservice
Gerelateerde artikelen  
28-03-2011 Nieuws James Autoservice introduceert auto-onderhoud 2.0
14-03-2018 Nieuws Nieuwe Corporate Identity voor JAMES Autoservice
24-07-2018 Nieuws Private Lease bij JAMES Autoservice
04-06-2018 Nieuws James Autoservice start landelijke campagne
29-06-2012 Nieuws Van Altena sluit zich aan bij JAMES
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,04 seconden.