Nieuws  

RAM Mobile Data heeft voor Mercedes-Benz een mobiele applicatie ontwikkeld die draait op de iPad. Al sinds de Autorai 2007 maakt Mercedes-Benz gebruik van de door RAM ontwikkelde ‘beurslead registratie' applicatie. Bezoekers op de stand worden geïnterviewd en de data wordt vastgelegd. Eerder op de Windows Mobile PDA, op de aankomende Autorai 2011 met de veel modernere iPad.

De applicatie bevat naast foto's en product- en prijsinfo van de getoonde modellen ook invoerschermen voor wensen van de beursbezoeker. De verzamelde prospectgegevens kunnen zo op een snelle en eenduidige manier worden vastgelegd en direct door de Mercedes-Benz dealer worden opgevolgd.

Over RAM Mobile Data
RAM Mobile Data is al bijna 20 jaar een van de meest vooraanstaande spelers op het gebied van mobiele datacommunicatie voor de zakelijke markt. RAM ontwikkelt op basis van haar Navara platform mobiele applicaties voor organisaties die hun mobiele medewerkers toegang willen geven tot relevante informatie, zoals bijvoorbeeld interne databases. Op basis van het Track-and-Trace platform levert RAM een serie diensten voor ritregistratie, en het volgen van voertuigen, persoonidentificatie en beveiliging. RAM Mobile Data is eigenaar van het Mobitex-netwerk, het eerste pakketgeschakelde netwerk voor mobiele datacommunicatie. RAM Mobile Data heeft vestigingen in België, Duitsland en de Verenigde Staten. Het hoofdkantoor staat in Maarssen.

Plaats op:
Datum: 7 april 2011
Categorie: Technologie & Innovatie
Gerelateerde artikelen  
09-02-2016 Nieuws RAM Mobile Data uitgeroepen tot "Beste ICT-bedrijf 2015 "
25-01-2016 Nieuws Samenwerking tussen XXImo en RAM Mobile Data
16-02-2011 Nieuws Communicatiesysteem van Nissan LEAF in de prijzen
25-07-2015 Video RAM Mobile Data blij met AutoleaseWereld
25-01-2018 Nieuws Entropia neemt Mobitex-netwerk van RAM Mobile Data over
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 4,53 seconden.