Nieuws  
 

Online autoverzekeraar Allsecur.nl is voor het derde jaar op rij door consumenten benoemd tot ‘Beste Keuze'. Dit gebeurde bij de Award verkiezing van Verzekeringssite.nl, onafhankelijke autoriteit op het gebied van verzekeringen. Beoordelingscriteria bij de beste keuze zijn premie, kwaliteit en klanttevredenheid bij de autoverzekering.

In de verdere top 10 van autoverzekeraars op Verzekeringssite.nl zijn grote verschuivingen te zien ten opzichte van vorig jaar. Deels omdat binnen deze top 10 de premies voor autoverzekeringen explosief zijn gestegen. De afgelopen twaalf maanden zijn deze premies gemiddeld ruim 9% gestegen.

Allsecur.nl heeft het afgelopen jaar haar premies niet verhoogd. "Voor het derde jaar op rij de ‘Beste Keuze Award' winnen is een prachtige beloning", aldus Johan Van Den Neste, Marketingmanager Allsecur. "Allsecur staat qua prijs nooit op de eerste plek bij vergelijkingssites, maar qua prijs-kwaliteitverhouding wel degelijk.

Na uitgeroepen te zijn tot ‘Meest Gekozen 2011' bij Independer.nl, laat deze ‘Beste Keuze' verkiezing bij Verzekeringssite.nl zien dat een grote groep consumenten steeds vaker kiest voor kwaliteit en Allsecur herkent als dé expert in autoverzekeringen".

Autoverzekeringen met stijgende premies

Ondanks de scherpe prijs die Allsecur haar klanten biedt, is de online autoverzekeraar een uitzondering. Premies van de top 10 autoverzekeringen stijgen namelijk fors, zo blijkt uit onderzoek van Independer.nl. Premiestijgingen van 10% of hoger zijn daarbij geen uitzondering. ANWB, ASR, Budgio, De Goudse, Turien & Co, Unigarant en Generali hebben dit jaar hun premies verhoogd. Univé, Klaverblad en Delta Lloyd deden dat al eerder. Deze premiestijging is van invloed geweest op de uiteindelijke lijst van Beste Keuze Autoverzekering.
Kwaliteit en klanttevredenheid van autoverzekeraars wegen zwaar.

Niet alleen prijs speelt een grote rol bij de ‘Beste Keuze' autoverzekering. Kwaliteit en klantbeoordeling spelen ook een belangrijke rol. Dat laatste wordt onafhankelijk onderzocht door het GFK. Met de Award wil Verzekeringssite.nl autoverzekeraars in de spotlights te zetten, die het beste scoren op ál deze factoren. Allsecur.nl mag zich voor het derde jaar op rij de Gouden Award toe eigenen. Cijfers laten ook dit verkiezingsjaar weer een groeiend website bezoek en forse toename in de verkoop zien.

Plaats op:
Datum: 31 mei 2011
Categorie: Markt en onderzoek, Verzekeringen
Bron: Allsecur
Gerelateerde artikelen  
23-05-2011 Nieuws Premie van autoverzekeringen stijgt razendsnel
23-02-2012 Nieuws Premie autoverzekering vorig jaar met 11 procent gestegen
16-08-2011 Nieuws Premies autoverzekering al 11% gestegen
14-05-2010 Nieuws Geen verschil in service dure of goedkope autoverzekeraar
14-12-2010 Nieuws Autoverzekering: hoe goedkoper, hoe beter
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,01 seconden.