Nieuws  

In het Bossche Paleiskwartier is het vanaf vandaag mogelijk een elektrische deeelauto te huren. Medewerkers van bedrijven en instellingen, gesitueerd op het Paleiskwartier in Den Bosch, kunnen de voertuigen reserveren voor hun zakelijke ritten. Voor het eerst wordt elektrisch rijden gecombineerd met autodelen voor gebruik door bedrijven en instellingen.

Mobility Mixx, naast mobiliteitsprovider ook marktleider op het gebied van zakelijk autodelen, is vanaf de start van dit project nauw betrokken. De jarenlange ervaring in zakelijk autodelen was bij de keuze van Mobility Mixx van essentieel belang. Mobility Mixx levert het autodeelsysteem, verzorgt de sleuteluitgifte en regelt de kilometerregistratie en facturatie. Tevens draagt Mobility Mixx zorg voor het beheer en de schoonmaak van de auto's.

Marcel Bakker, Commercieel Manager licht het belang van dit project voor Mobility Mixx toe: "De samenwerking met de gemeente, bedrijven en autoleveranciers verloopt zeer goed. Voor Mobility Mixx is dit project uniek omdat er twee nieuwe elementen aan het zakelijk autodelen worden toegevoegd. De pool is elektrisch én de pool wordt gebruikt door meerdere bedrijven. Voor wat betreft de elektrische pool is het belangrijkste verschil met een "gewone" pool het "batterijmanagement". Het is belangrijk dat de medewerker zonder problemen met de opgeladen accu van A naar B kan rijden. Voor wat betreft het autodelen met meerdere bedrijven is het belangrijkste verschil met een pool voor één bedrijf de systeeminrichting, communicatie en financiële afhandeling. Alle aspecten zijn goed uitgewerkt, de komende maanden gaan we dit ervaren en evalueren."

Zakelijk autodelen wordt steeds populairder én kent veel voordelen. Bedrijven die hun medewerkers met poolauto's faciliteren hebben meer ruimte op de parkeerplaats omdat medewerker voor het woon-werkverkeer vaker gebruik maken van het openbaar vervoer. Er is sprake van schone, zuinige kilometers en de kosten van een pool zijn vaak lager dan de vergoeding van kilometerdeclaraties.

Plaats op:
Datum: 30 juni 2011
Categorie: Autohuur / deelauto's, Elektrisch rijden
Bron: Mobility Mixx B.V.
Gerelateerde artikelen  
07-12-2016 Achtergrondartikelen Is zakelijk autodelen interessant
04-03-2008 Nieuws Mobility Mixx-reizen verdubbeld
01-04-2011 Nieuws Mobility Mixx verwerkt 50 miljoen zakelijke kilometers
26-08-2016 Nieuws Mobility Mixx introduceert deelauto-service met flexcontract
23-03-2016 Nieuws Deelauto steeds vaker onderdeel zakelijke mobiliteitsoplossing
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,07 seconden.