Nieuws  
 

Vlak voor de vakantiedrukte introduceert mobiele parkeerder Park-line haar diensten op luchthaven Schiphol. Sinds 1 juli is op drie Sky Park parkeerlocaties nabij de luchthaven ‘eerlijk parkeren' met Park-line voor zowel lang als kort parkeren mogelijk.

Mobiel parkeren met Park-line is op dit moment al in 32 steden in Nederland mogelijk. Met Schiphol als jongste locatie op de lijst breidt Park-line haar netwerk nog verder uit.

Tomas Novak, Commercieel Directeur Park-line, is blij met deze toplocatie: "Met de introductie van Park-line bij Schiphol kunnen we onze afnemers lage tarieven en nog meer service aanbieden. Het werkt heel gemakkelijk. Je reserveert binnen twee minuten online een parkeerplaats en ontvangt een bevestiging per mail. Op de dag van vertrek rij je naar de uitgekozen parkeerlocatie en op vertoon van je Park-line parkeerkaart wordt de parkeeractie bevestigt. Een exclusieve shuttlebus brengt vervolgens jou en je koffers direct naar de juiste luchtvaartmaatschappij. Bij terugkomst op Schiphol bel je de Schipholshuttle en binnen 10 minuten sta je weer naast je auto, 24 uur per dag."

De parkeerkosten worden zoals gewoonlijk achteraf op de Park-line factuur gezet.

Parkeren bij Schiphol is met 19% BTW belast. Doordat de parkeerkosten op de Park-line factuur staan kan een factuur direct worden ingeboekt. Op die manier kan een bedrijf eenvoudig de BTW terugvorderen van deze parkeeractie(s).

De gebruikers van het systeem starten en stoppen hun parkeeracties eenvoudig via de mobiele telefoon. Bij aankomst geeft de parkeerder het zonenummer door aan Park-line. Dit kan door te bellen, sms'en, via mobiel internet of met de app voor iPhone en Android. Bij terugkomst meldt de automobilist zich op dezelfde wijze weer eenvoudig af. Desgewenst worden periodieke sms-berichten gestuurd ter herinnering aan lopende parkeeracties. Aan het eind van de maand worden de parkeerkosten via automatisch incasso of creditcard geïncasseerd.

Plaats op:
Datum: 6 juli 2011
Categorie: Parkeren
Bron: Park-line
Gerelateerde artikelen  
31-05-2011 Nieuws Park-Line: mobiel parkeren breekt door
03-11-2010 Nieuws Het Park-line parkeeronderzoek over parkeerstress
01-09-2008 Nieuws Parkeeradministratie verwerkt door Arval
17-12-2009 Nieuws ALD leaserijders kunnen vanaf 2010 mobiel parkeren
30-09-2011 Nieuws Park-line komt met tankkaart voor ZZP
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1 seconden.