Nieuws  

Alphabet zal met de overname van ING Car Lease het aantal (beheer)contracten uitbreiden tot 540.000 en zich daarmee vestigen in de top van de Europese fleetmarkt, zegt Norbert van den Eijnden, CEO van Alphabet. "Door de overname is Alphabet bovendien in staat om haar zakelijke klanten te voorzien van diensten in nu 16 Europese landen. ING Car Lease is de perfecte aanwinst."

De versterking van de fleetmanagement activiteiten past binnen de strategie van de BMW Group om een toonaangevende leverancier te worden van niet alleen premium producten maar ook premium diensten voor individuele mobiliteit. Volgens BMW is er een toenemende vraag naar flexibele mobiliteit. Al eerder zette de fabrikant zich in voor corporate autodelen.

"Alphabet concentreert zich op de groeiende full-service fleetmanagement sector en ontwikkelt producten en diensten voor duurzaam en efficiënt zakelijke beheer van mobiliteit. Alphabet helpt de klant de vloot duurzaam te beheren met een focus op laag brandstofverbruik. Fleetmanagement zal ook de introductie van elektrische voertuigen ondersteunen", aldus Van den Eijnden.

Plaats op:
Datum: 8 juli 2011
Categorie: Acquisitie & reorganisatie
Bron: Alphabet B.V.
Gerelateerde artikelen  
30-09-2011 Nieuws ING Car Lease verder als Alphabet
03-05-2012 Nieuws Alphabet: overname heeft voor groei-impuls gezorgd
03-06-2019 Loopbaan Nieuwe CEO Alphabet International
03-06-2019 Nieuws Nieuwe CEO Alphabet International
16-02-2012 Nieuws Van den Eijnden VDO Automotive Manager van het jaar
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,08 seconden.