Nieuws  

Bij de CarOutlet van ALD Automotive in Meerkerk vond afgelopen donderdag 8 september de tiende editie plaats van de jaarlijkse veiling van ex-leaseauto's voor autohandelaren. Alle 130 onder de hamer gekomen ex-leaseauto's zijn verkocht.

Ongeveer 60 groothandelaren en gespecialiseerde autodealers kwamen op de besloten veiling af, die plaatsvond in de CarOutlet van ALD Automotive in Meerkerk. Onder leiding van veilingmeester Alex Termaat boden diverse autohandelaren, na een startprijs per kavel, tegen elkaar op. De veiling vond voor de tiende keer plaats en werd georganiseerd in samenwerking met FleetSelect Online Autoveilingen.

Michèl G. Dashorst, Operations Director bij ALD Automotive, kijkt terug op een succesvolle dag: "Ik verwacht dat de vandaag geveilde auto's snel een nieuwe eigenaar hebben, zeker gezien het gevarieerde aanbod van jonge wagens met weinig kilometers. De vraag naar ex-leaseauto's stijgt en dit lijkt voornamelijk te komen door de exportmogelijkheden in verband met BPM-teruggave. Een groot aantal van onze handelaren is hier op ingericht." Handelaren blijven voor ALD Automotive een belangrijk afzetkanaal in de verkoop van auto's, zo bevestigt Dashorst: "Zij vertegenwoordigen ruim tweederde van het totaal aantal verkochte auto's bij ALD."

Ook dit jaar ging de veiling van start met twee bijzondere kavels, waaronder een verzorgd weekend voor 2 personen naar Berlijn en een spectaculaire Rough Sea Ribs boottrip op het IJsselmeer voor 12 personen. De opbrengst van de beide kavels, goed voor een totaalbedrag van € 3.100, wordt volledig geschonken aan KWF Kankerbestrijding. In het kader van het tienjarig bestaan van de veiling werd de dag feestelijk afgesloten met een verzorgde barbecue met entertainment voor alle aanwezigen.

 

Plaats op:
Datum: 12 september 2011
Categorie: Aanbiedingen & Acties
Bron: ALD Automotive
Gerelateerde artikelen  
06-09-2010 Nieuws Negende veiling ALD Automotive uitverkocht
06-09-2009 Nieuws ALD veilt ex leaseauto's aan handelaren
13-04-2010 Nieuws ALD Automotive lanceert online veiling voor lease-occasions
23-03-2011 Nieuws FleetSelect veilt kersverse Peugeot 508
30-05-2013 Nieuws 150 bedrijfswagens in Mega Bedrijfswagenveiling
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,26 seconden.