Nieuws  
( * ) Verplichte Velden
U kunt een bekende attenderen op het artikel. Geef het e-mailadres op van degene aan wie u de link wilt sturen. Daarbij kunt u, als u dat wilt, een commentaar schrijven.
E-mailadres van geadresseerde:*
Uw e-mailadres:*
Commentaar:
Verificatie:*
Geef de code van de afbeelding in exact zoals weergegeven. De code is niet hoofdlettergevoelig en kan geen nul bevatten.

The New Motion organiseert op de eerste dag van ecomobiel (27 september) een zogenaamde verleidingsdag. Het is een exclusieve rondleiding over de ecomobiel beurs.

Deze dag zal in het teken staan van het verleiden van organisaties om het wagenpark elektrisch te maken. Daarnaast draait het om het kennis maken met elektrische voertuigen; van auto's tot bestelbussen en vrachtwagens.

Door de exclusieve rondleiding met gespecialiseerde gidsen die deelnemers meenemen op speeddate bij de verschillende standhouders, moet er aan het eind van de rit genoeg kennis zijn vergaard om de overstap naar elektrische mobiliteit te kunnen maken, aldus de organisatoren.

En zonder een echte ervaring is het moeilijk oordelen, dus deelnemers gaan ook zelf rijden in verschillende soorten elektrische voertuigen. Host van de dag is Ruud Koornstra. Ondernemer en elektrisch rijden specialist.

Het programma begint om 10.30 en zal rond 13.30 afgelopen zijn.

Wat kunt u allemaal verwachten? Speeddaten met standhouders, officiële opening ecomobiel, EV testritten, persmoment, exclusieve aanbiedingen, netwerkborrel, en een kennisquiz. Er is plek voor maximaal 150 deelnemers.

Klik hier om aan te melden.

Voor overig ecomobiel-nieuws, klik links op ons speciale dossier over deze vakbeurs voor groene mobiliteit

Plaats op:
Datum: 14 september 2011
Categorie: Evenement
Bron: The New Motion B.V.
Gerelateerde artikelen  
10-10-2016 Video Flitsinterview met E-One tijdens Ecomobiel
24-10-2016 Video Flitsinterview met Vereniging Elektrische Rijders tijdens Ecomobiel
10-10-2016 Video Flitsinterview met Eneco tijdens Ecomobiel
14-10-2016 Video Flitsinterview met EC-Rent tijdens Ecomobiel
13-08-2010 Achtergrondartikelen Thema ecomobiel 2010: van hype naar business
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,01 seconden.