Nieuws  
 

De campagne om exposanten aan te trekken voor Fleet Expo 2011, het jaarlijkse netwerkplatform voor fleet-, lease- en mobiliteitsmanagement, kent een vliegende start, zegt de organisatie. Twee maanden voor de beurs is ruim 80 procent van het beschikbare beursoppervlak verkocht.

Op 24 november moet de beursbezoeker in Amsterdam RAI een compleet aanbod van producten en diensten vinden die de branche te bieden heeft. Het expositieprogramma wordt omlijst met het Fleet Expo Congres ‘Terug naar de Toekomst', waarbij uitgebreid wordt ingegaan op de vraag of er moet worden overgegaan op elektrisch rijden.

Groots en onderscheidend

Fleet Expo is uitgegroeid van een productgericht evenement tot een platform voor bedrijven waar inhoudelijke aspecten van mobiliteitsmanagement en netwerken centraal staan. De 8e editie van het evenement wordt voor het eerst in Amsterdam RAI gehouden. "Wij zijn tevreden met deze voortvarende start en geloven dat wij een onderscheidend totaalplatform bieden voor de mobiliteitsbranche met belangrijke marktspelers, een boeiend en actueel congresonderwerp en goede netwerkmogelijkheden", aldus beursmanager Stefan Vernooij.

Terug naar de toekomst?

Voor het hoofddebat kunnen geïnteresseerden terecht op het Fleet Expo Congres, dat dit jaar in het teken staat van elektrisch zakelijk rijden. Pleitbezorgers en critici van elektrisch rijden zullen de degens kruisen tijdens dit congres, getiteld ‘Terug naar de Toekomst'. Vernooij: "Stappen Nederlandse fleetowners over of blijft het bij praten. Op 24 november aanstaande weten we wie kleur bekent en wie niet".

Naast het congres wordt de Fleet Innovatie Prijs uitgereikt aan de organisatie die de beste innovatie heeft ontwikkeld voor de zakelijke reiziger. Het doel van de Fleet Innovatie Prijs is het stimuleren van vernieuwing in de mobiliteitsbranche. De Fleet Innovatie Prijs wordt uitgereikt aan het einde van de beursdag op de netwerkborrel. Zowel bezoekers als exposanten zijn hier welkom.

Nieuw: Ondernemerspaviljoen

Op Fleet Expo 2011 wordt voor het eerst het ondernemerspaviljoen geïntroduceerd. Het Ondernemerspaviljoen is de plek voor nieuwe ondernemers in de branche en nieuwe deelnemers aan Fleet Expo. Zij kunnen op een voordelige manier kennismaken met de beurs door een kleine stand van 6m2 te reserveren.

Kijk in onze agenda voor meer informatie

Plaats op:
Datum: 29 september 2011
Categorie: Evenement
Bron: Fleet Management Expo
Gerelateerde artikelen  
17-11-2011 Nieuws Laatste aanmeldmogelijkheid Fleet Expo Congres
08-07-2008 Nieuws Meedingen naar Fleet Innovatie Prijs 2008
04-10-2010 Nieuws Laatste week inzending Fleet Innovatie Prijs!
12-07-2012 Nieuws Fleet Expo verhuist naar AutoRAI in 2013
10-06-2010 Nieuws FleetExpo geeft survivalkit voor fleetmanagers
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,03 seconden.