Nieuws  
 

Na een uitgebreide testfase lanceert Park-line de Nationale Tankkaart, een pas die volgens de organisatie speciaal voor het MKB en de ZZP'er is gemaakt. Gebruikers ontvangen hun parkeer- en tankkosten op één factuur. Aan het eind van de maand rekent Park-line de kosten af via automatische incasso. Hiermee behoren declaratieformulieren en losse tank- en parkeerbonnetjes definitief tot de verleden tijd.

Met de Park-line Tankkaart en persoonlijke pincode worden tankkosten eenvoudig geaccordeerd, vergelijkbaar met een pintransactie. Bijkomend voordeel is dat op de persoonlijke pagina van Park-line op elk gewenst moment zowel alle tank- als parkeergegevens kunnen worden opgevraagd. Klanten kunnen met de Nationale Park-line Tankkaart bij 99,9% van de tankstations in Nederland terecht. Doordat de Park-line Tankkaart niet merkgebonden is, kan worden geprofiteerd van de prijsverschillen aan de pomp.

BTW en gebruikersgespecificeerde factuur

De Nationale Park-line Tankkaart biedt het MKB en ZZP'ers zekerheid met betrekking tot het terugvorderen van de BTW. De BTW van een tankbeurt kan namelijk alleen worden teruggevorderd indien deze wordt betaald met een tankkaart of een zakelijke betaalpas, per pin betalen en een tankbon inboeken is voor de belastingdienst niet voldoende.

De tankkaart voor ZZP'ers

Park-line biedt ZZP'ers ook de mogelijkheid gebruik te maken van de Nationale Tankkaart. Via een eenvoudig autorisatieproces waarbij alleen een KVK-nummer en eenmalige borg à € 150,- voldoende zijn kunnen zij de kaart aanvragen. Park-line rekent verder geen verplicht jaarbedrag en de dienst is maandelijks opzegbaar. Met de persoonlijke online pagina van Park-line heeft de ZZP'er op ieder gewenst moment inzage in de gemaakte kosten.

Park-line bedrijvenpagina

Via de bedrijvenpagina van Park-line beschikt de werkgever per gebruiker over een gespecificeerd parkeer- en tankoverzicht. Hiermee kan niet alleen het totaal aantal verbruikte liters worden ingezien maar worden de kosten per tankkaart of gebruiker inzichtelijk gemaakt.

Met de kostenplaatsfunctionaliteit gaat de financiële inzichtelijkheid nog een stap verder. Hiermee kan een groep gebruikers direct aan een gewenste kostenplaats worden gekoppeld. Op deze manier kunnen de parkeer- en tankkosten worden ingedeeld naar de structuur van de financiële administratie. Indien gewenst kan per kostenplaats een eigen beheerder worden aangesteld.

Plaats op:
Datum: 30 september 2011
Categorie: Brandstof
Bron: Park-Line
Gerelateerde artikelen  
06-07-2011 Nieuws Park-line introduceert mobiel parkeren bij Schiphol
03-11-2010 Nieuws Het Park-line parkeeronderzoek over parkeerstress
01-09-2008 Nieuws Parkeeradministratie verwerkt door Arval
01-12-2010 Nieuws Leasemaatschappij Alphabet breidt mobiliteitspakket uit
17-12-2009 Nieuws ALD leaserijders kunnen vanaf 2010 mobiel parkeren
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,01 seconden.