Nieuws  
 

De inschrijving voor de Telewerkprijzen 2011 is gestart. De TelewerkJaarprijs wordt toegekend aan een in Nederland gevestigde organisatie, die Het Nieuwe Werken op een voorbeeldige wijze in de bedrijfsvoering heeft ingevoerd.

Inschrijven kan tot 21 oktober. Uitreiking van de prijzen vindt plaats tijdens de Week van Het Nieuwe Werken.

Verkiezingen Telewerkprijzen 2011

Er zijn twee manieren om voor een TelewerkPrijs in aanmerking te komen: een bedrijf schrijft zichzelf in of het wordt voorgedragen. Dit kan door het ingevulde inschrijfformulier voor 21 oktober te mailen naar info@telewerkforum.nl

Doel van de TelewerkPrijzen

De Stichting TelewerkForum wil met deze prijsuitreiking, die al sinds 1999 plaatsvindt, Het Nieuwe Werken in Nederland bevorderen en innovatieve oplossingen tonen voor een aantal maatschappelijke en organisatorische problemen, zoals fileproblematiek. Onder Het Nieuwe Werken verstaat de stichting 'tijd- en/of plaatsonafhankelijk werken, waarmee de ondernemingsgeest en concurrentiekracht wordt bevorderd'. Hieronder vallen begrippen als telewerken, thuiswerken, televergaderen, videoconferencing, mobiel werken en vrijwerken.

Beoordelingscriteria

* Visie, originaliteit en innoverend vermogen;
* Effectiviteit, toepasbaarheid en haalbaarheid voor de organisatie en voor de medewerker;
* Kwaliteit van de invulling;
* Voorbeeldfunctie voor andere organisaties in Nederland

De TelewerkJaarprijs wordt toegekend aan een in Nederland gevestigde organisatie, die Het Nieuwe Werken op een voorbeeldige wijze in de bedrijfsvoering heeft ingevoerd.

De TelewerkAspectprijs wordt toegekend aan onderzoeken, artikelen, werkplekconcepten, producten of diensten, die op een deelgebied een waardevolle bijdrage leveren aan de invoering van Het Nieuwe Werken.

Winnaars TelewerkPrijzen 2010

In 2010 zijn de TelewerkJaarprijs en de TelewerkAspectprijs uitgereikt aan respectievelijk Carlson Wagonlit Travel en Swunghouse Haaglanden. Naast deze twee prijzen is er ook een aanmoedigingsprijs uitgereikt aan Hutten Catering. Erik Veldhoen ontving van het TelewerkForum een oeuvreprijs voor zijn verdienstelijke bijdrage aan Het Nieuwe Werken.

Plaats op:
Datum: 7 oktober 2011
Categorie: Het Nieuwe Werken
Bron: Telewerkforum
Gerelateerde artikelen  
06-02-2012 Nieuws MobiliteitsAward Haaglanden weer van start
24-03-2010 Nieuws Telewerker wil 'zien en gezien worden'
22-12-2010 Nieuws Bekendheid met Het Nieuwe Werken sterk toegenomen
15-11-2010 Nieuws "Week van Het Nieuwe Werken groot succes"
27-05-2010 Nieuws Carlson Wagonlit wil volledig klimaatneutraal gaan werken
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,05 seconden.