Nieuws  

Het Technisch Service Centrum van onderdelenleverancier Rhenoy gaat samenwerken met de specialisten van het Diagnose Centrum. Rhenoy kan op die manier ook de meer complexe elektronische storingen aan (lease)auto's verhelpen.

In Technisch Service Centrum van Rhenoy worden de grote technische reparaties gedaan voor leasemaatschappijen. Daarbij wordt gebruik gemaakt van de alternatieve Green nderdelen van Rhenoy; het beproefde concept van tweedehands onderdelen waar leasemaatschappijen en fleetowners tegenwoordig niet vies meer van zijn. Het levert immers kostenbesparing op.

Moderne auto's zitten echter boordevol complexe elektronica. "Hierdoor zien we ook een verschuiving in de reparaties", stelt Nick van Kessel, directeur van Rhenoy. "Kwamen er voorheen vooral auto's in de werkplaats voor technische reparaties, tegenwoordig komen er ook steeds meer auto's met elektronische storingen binnen. Dit resulteert in een andere manier van repareren. Het vraagt om specifieke kennis en apparatuur. Is dit niet voorhanden dan kan een lang zoekproces met veelvuldig uitwisselen van componenten het gevolg zijn."

Dat laatste gaat Rhenoy nu ondervangen door een samenwerking aan te gaan met Diagnose Centrum. Dit is een groep specialisten die specifieke storingen op kunnen sporen en repareren. Daarvoor is de nodige apparatuur en kennis in huis gehaald. Van de zomer heeft het samenwerkingsverband Diagnose Centrum twee nieuwe vestigingen aangesloten op haar netwerk, waarmee de opmars naar landelijke dekking voortgezet wordt.

Overigens wordt binnenkort de nieuwbouw van Rhenoy opgeleverd. Het bedrijf is de laatste tijd fors gegroeid en zal binnenkort de 3.400 m2 grote nieuwe opslagruimte in gebruik kunnen nemen.

Plaats op:
Datum: 7 oktober 2011
Bron: Rhenoy Groep
Gerelateerde artikelen  
16-02-2012 Nieuws TSC Rhenoy gaat zelfstandig verder als TSC Green
18-01-2012 Achtergrondartikelen Rhenoy neemt leasemij werk uit handen
13-12-2010 Nieuws Marktplaats-advertenties op nieuwe site Rhenoy
31-08-2012 Nieuws Rhenoy: eerste demontagebedrijf MVO-gecertificeerd
02-08-2011 Nieuws Gebruikte onderdelenleverancier Rhenoy breidt fors uit
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,04 seconden.