Nieuws  
 

Business Financial Services (BFS) - onderdeel van Business Lease Nederland - gaat de voorraadfinanciering van de Chevrolet Dealer Organisatie verzorgen. Het moet Chevrolet de financiële armslag geven om de ambitieuze groeidoelstellingen in Nederland te kunnen waarmaken.

BFS verzorgt al de leaseactiviteiten van de Chevrolet-dealers. De voorraadfinancier werd tot dusver verzorgt door GMAC, de captive financier van General Motors.

Chevrolet is General Motors' grootste merk wereldwijd met een jaarlijkse verkoop van vier miljoen auto's in ruim 130 landen. Het is het vierde automerk wereldwijd op het gebied van verkopen.

Ronald Dubbelman, CEO Chevrolet: "Ons partnership met BFS is belangrijk voor de toekomst. Het biedt onze dealers de gelegenheid om mee te groeien met de positieve ontwikkeling van het wereldmerk Chevrolet. BFS is, naast de al bestaande wholesale financier, de partner om deze groei mogelijk te maken en daarom van groot belang. Bij onze keuze voor BFS zijn de pragmatische instelling en heldere procedures voor ons van doorslaggevend belang geweest".

Robbert van Muyden, Directeur BFS: "Chevrolet is niet alleen een wereldspeler op automotive gebied maar ook een zeer serieuze speler op de Nederlandse automarkt. Het productgamma biedt zowel de particuliere als de zakelijke consument elk wat wils."

Plaats op:
Datum: 11 oktober 2011
Bron: Business Lease B.V.
Gerelateerde artikelen  
13-04-2011 Nieuws Business Lease zet label Chevrolet Leasing in markt
09-07-2010 Nieuws Chevrolet meldt verkoopstijging van 49 pct in NL
01-02-2010 Nieuws Chevrolet heeft nieuwe accountmanager Fleetsales & Leasing
23-11-2012 Nieuws GM plant 500.000 elektrische auto’s in 2017
11-02-2010 Nieuws Chevrolet Volt op Olympische Winterspelen
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,05 seconden.