Nieuws  
( * ) Verplichte Velden
U kunt een bekende attenderen op het artikel. Geef het e-mailadres op van degene aan wie u de link wilt sturen. Daarbij kunt u, als u dat wilt, een commentaar schrijven.
E-mailadres van geadresseerde:*
Uw e-mailadres:*
Commentaar:
Verificatie:*
Geef de code van de afbeelding in exact zoals weergegeven. De code is niet hoofdlettergevoelig en kan geen nul bevatten.
 

Park-line, gewoon parkeren.
Heel simpel. Via de mobiele telefoon parkeergeld betalen. Vanaf nu is het mogelijk om via Arval een Park-Line abonnement af te sluiten. Hiermee zijn uw berijders verzekerd van zorgeloos parkeren en heeft u geen omkijken meer naar de extra administratie.

Hoe het werkt? Heel simpel. Elke berijder krijgt een Park-line kaart. Hij parkeert, legt de kaart achter de voorruit van de auto en meldt zich met de mobiele telefoon aan via een speciaal telefoonnummer. Bij vertrek meldt hij zich weer af. Een parkeerwachter kan met een scanner de chip in de kaart uitlezen en ziet of de auto is aangemeld en dus een geldig parkeerbewijs heeft.

Met Park-Line bespaart u kosten. U wordt namelijk nooit meer geconfronteerd met declaraties van berijders of teveel betaalde parkeerkosten voor de steden waar park-line actief is. Park-Line biedt de berijder gemak. Los geld of van te voren de gewenste parkeertijd bepalen is niet meer nodig. Natuurlijk neemt Arval de administratie voor u uit handen. Arval regelt de aanvraag, verzorgt eventuele rapportages en zet de gespecificeerde kosten op de maandelijkse leasefactuur. Zo blijft Arval uw aanspreekpunt voor alle zaken rondom de lease-auto.

Plaats op:
Datum: 1 september 2008
Bron: ARVAL
Gerelateerde artikelen  
06-07-2011 Nieuws Park-line introduceert mobiel parkeren bij Schiphol
03-11-2010 Nieuws Het Park-line parkeeronderzoek over parkeerstress
01-12-2010 Nieuws Leasemaatschappij Alphabet breidt mobiliteitspakket uit
30-09-2011 Nieuws Park-line komt met tankkaart voor ZZP
31-05-2011 Nieuws Park-Line: mobiel parkeren breekt door
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,06 seconden.