Nieuws  
 

De 47-jarige Cor Baltus zal per 1 december aantreden als algemeen directeur van ‘Fiat Group Automobiles Netherlands B.V.'. Baltus gaat leiding geven over de merken Fiat, Alfa Romeo, Lancia, Fiat Professional, Abarth en Jeep. Hij volgt met deze aanstelling Giorgio Gorelli op die voortaan als regionaal directeur vanuit het hoofdkantoor in Turijn verantwoordelijk voor de Nederlandse, Belgische, Poolse, Russische en Servische markt.

Cor Baltus, zoon van een autodealer, is geen onbekende binnen de autobranche en kan bogen op een indrukwekkende staat van dienst. Meest recent zijn de behaalde resultaten bij de importeur van Kia die, onder zijn leiding als algemeen directeur, een gezonde doorstart maakte.

Baltus deed verder ervaring op met Italiaanse motorfiets- en scootermerken als directeur van een importbedrijf in de Benelux. Bovendien vertegenwoordigde hij diverse Amerikaanse automerken.

"Deze stap betekent een mooie kans en een geweldige uitdaging, zeker gezien de positieve ontwikkelingen binnen de Fiat Group," aldus Cor Baltus.

Plaats op:
Datum: 3 november 2011
Categorie: Autohuur / deelauto's
Bron: Fiat Group Automobiles Netherlands B.V.
Gerelateerde artikelen  
03-11-2011 Nieuws Directeur Cor Baltus verlaat Kia Motors Nederland
10-05-2010 Nieuws Dielissen nieuwe Fleet Sales & Lease Manager Fiat Group
21-04-2010 Nieuws Fiat schenkt Innovam Lancia- motoren
30-11-2010 Nieuws Nieuwe Lancia/Chrysler dealers geopend
08-03-2010 Nieuws Voor 3e jaar op rij: Fiat laagste gemiddelde CO2-emissies
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,04 seconden.