Nieuws  

Het marketingteam van Kia Motors Nederland is met ingang van 1 december weer op volledige sterkte door de komst van Sjoerd Knipping. Hij zal de functie van Director Marketing bekleden.

Sjoerd Knipping KiaSjoerd Knipping (38) is afkomstig van Ford waar hij in diverse sales- en marketingfuncties werkzaam is geweest bij zowel Ford Nederland als Ford of Europe in Duitsland. Zijn laatste functie was die van marketingmanager bij de Nederlandse importeur.

Bij Kia Motors Nederland wacht Knipping de uitdagende taak om het succes van Kia nog verder uit te bouwen. "Niet stabiliseren, maar doorgroeien en dus een grote uitdaging," aldus Knipping.

"Kia wordt in de autobranche alom erkend als een merk dat een enorme groei doormaakt, gestaafd door fikse groeicijfers in ons land en wereldwijd. De basis wordt gevormd door een modern modelprogramma, dat voortdurend wordt vernieuwd en zelfs uitgebreid. Het succes van de nieuwe, recent geïntroduceerde Rio is daar een goed voorbeeld van. Ook zijn er veelbelovende ontwikkelingen op technologisch gebied bij Kia, waardoor het merk zijn rol als wereldspeler verder zal versterken."

Plaats op:
Datum: 4 november 2011
Categorie: Autohuur / deelauto's
Bron: Kia Nederland B.V.
Gerelateerde artikelen  
01-11-2017 Loopbaan Kia Motors Nederland benoemt Sjoerd Knipping tot Commercieel Directeur
14-01-2019 Video KIA geeft gas op zakelijk
02-01-2012 Nieuws Verstoep nieuwe directeur Kia Motors Nederland
04-07-2018 Nieuws Kia behaalt top 5-positie in eerste halfjaar 2018
11-06-2019 Nieuws Zakelijke markt biedt volop kansen voor Kia
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,01 seconden.