Nieuws  
 

De Taxi Innovatie Prijs is vorige week tijdens de vakbeurs Taxi Expo uitgereikt aan taxiID uit Amsterdam. Hun product ‘DirectDispatch' is door de vakjury verkozen als meest innovatieve ontwikkeling in de branche voor kleinschalige personenvervoer.

Winnaar taxiID moest concurreren met de elektrische taxi's van Greencab en het duurzaam, groen-gas vulstation van BIOSgroep.

Actuele voertuigposities

TaxiID DirectDispatch stelt consumenten in staat overal een taxi met een kwaliteitsbeoordeling (van andere gebruikers) te bestellen via de smartphone. Maar ook taxiondernemers zijn gebaat bij deze app, zegt TaxiID. Met deze app biedt taxiID de aangesloten taxiondernemers een mogelijkheid om actuele voertuigposities aan het netwerk door te geven.

Ook integratie van bestaande voertuigcommunicatie systemen is mogelijk. Voor de organisaties die nog niet voorzien zijn van dergelijke systemen levert taxiID een serie gratis smartphone apps. Deze apps, speciaal gemaakt dus voor taxiondernemers, maken slim gebruik van de locatiebepalingsmogelijkheden van smartphones en stellen de taxiondernemer in staat om geheel digitaal te kunnen communiceren met het taxiID-netwerk op het gebied van actuele voertuigposities en ritverwerking.

Plaats op:
Datum: 6 december 2011
Categorie: Awards
Bron: Taxi Expo
Gerelateerde artikelen  
10-08-2017 Nieuws TCA lanceert nieuwe taxi-app
05-02-2013 Nieuws Nieuwe TomTom taxi-app ‘beoordeelt’ chauffeur
27-12-2018 Nieuws TCA vervoert 250 miljoenste passagier
13-03-2018 Nieuws Honderdste elektrische taxi voor TCA
20-06-2016 Nieuws Ook op Ecomobiel is Abel de deeldienst met elektrische taxi's
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,97 seconden.