Nieuws  
 

Léan Verstoep zal vanaf 16 januari aantreden als Managing Director van Kia Motors Nederland. Met de benoeming van Verstoep is het Management Team van Kia Motors Nederland weer op volledige sterkte.

Lean Verstoep nieuwe directeur Kia Motors NederlandLéan Verstoep (47) is afkomstig van Renault Nederland waar hij tot op heden de functie van Director Sales vervulde. In deze functie was hij onder meer verantwoordelijk voor de verkoop van Renault en Dacia in Nederland en voor een gezond dealernetwerk van beide merken.

Verstoep: "Kia heeft de afgelopen tijd een indrukwekkende groei weten te realiseren, niet alleen in de verkoopaantallen, maar zeker ook als merk. Met mijn ruime ervaring, ook op het gebied van fleet sales & leasing, denk ik dat we Kia in Nederland nog sterker op de kaart kunnen zetten.

Het moderne modelprogramma van Kia wordt later dit jaar uitgebreid met de nieuwe Kia cee'd waarmee Kia er een sterke speler bij krijgt die, net als de nieuwe Rio, ook op de zakelijke markt een prima propositie zal zijn.

Tot slot de recentelijk in Europa geïntroduceerde Kia Optima; met zijn geslaagde styling is deze auto wereldwijd al een enorm succes en de eerste reacties van de Nederlandse autopers zijn lovend. Ik ben er dan ook van overtuigd dat Kia in 2012 de top 10 notering niet alleen zal vasthouden, maar dat we verder zullen stijgen."

Plaats op:
Datum: 2 januari 2012
Categorie: Autohuur / deelauto's
Bron: Kia Nederland B.V.
Gerelateerde artikelen  
04-11-2011 Nieuws Knipping nieuwe marketingdirecteur Kia Motors Nederland
01-11-2017 Loopbaan Kia Motors Nederland benoemt Sjoerd Knipping tot Commercieel Directeur
31-01-2019 Nieuws Kia Motors en ALD Automotive verlengen partnership
22-12-2011 Nieuws Rabobank neemt eerste electrische Renaults in ontvangst
03-11-2011 Nieuws Directeur Cor Baltus verlaat Kia Motors Nederland
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,14 seconden.