Nieuws  
 

In een jaar tijd heeft de Groningse leasemaatschappij Noordlease 500 privéleasecontracten afgesloten. Directeur Robert Nienhuis spreekt van een succes. Temeer omdat het product naadloos aansluit op de trend waarbij bedrijven een mobiliteitsbudget beschikbaar stellen aan medewerkers.

Ook Noordlease zegt met bedrijven collectieve afspraken gemaakt te hebben over de inzet van het mobiliteitsbudget voor een privé-leaseauto. Vorige week werd bekend dat ook Pon Leasing collectiviteitkortingen verstrekt aan bedrijven.

Enorme showroom

Noordlease privéleaseEen van de succesfactoren van de privéleaseconstructie van Noordlease is volgens Nienhuis de enorme showroom van Autoborg, waar de leasemaatschappij onder andere zijn occasions verkoopt.

"Wat we met de combinatie Autoborg en Noordlease voor ogen hadden, zien we nu gebeuren. De ideale combinatie van een leasemaatschappij en een showroom waarbij de klant uit voorraad kan kiezen en zelfs proefrijden tot de mogelijkheden behoort. De service en dienstverlening bieden we aan vanuit Noordlease", aldus Nienhuis.

Bij NoordLease gelooft men dus heilig in privélease. Mits het maar een goed product is. Bovendien zegt de leasemaatschappij dat privélease gemiddeld 25% tot 30% goedkoper is dan de rekenmodellen van Autoweek en ANWB.

Nienhuis: "Particulieren profiteren mee van de kennis en ervaring van de leasemaatschappij die internationaal grotere volumes inkoopt. Wij sturen continu op de kosten en de kwaliteit van reparatie en onderhoud op het wagenpark van ruim tienduizend auto's."

Groengas

Sinds kort kunnen particulieren bij Noordlease ook terecht voor een leaseauto op groengas. Want ook particulieren ruilen steeds vaker hun oude auto in en kiezen bewust voor een nieuwe, zuinige en schonere auto.

Afgelopen week reed de 500ste privélease auto de showroom van Noordlease uit.

Plaats op:
Datum: 30 januari 2012
Bron: Noordlease B.V.
Gerelateerde artikelen  
01-06-2012 Nieuws Bosch Car Service start in Autoborg van Noordlease
24-05-2013 Nieuws Noordlease trakteert noordelijke ondernemers op koek
13-08-2012 Nieuws Noordlease: 3% park duurzaam of op alternatieve brandstof
04-01-2011 Nieuws Europ Assistance en Noordlease verlengen samenwerking
12-06-2017 Nieuws Noordlease breidt privélease.nl uit met elektrische fietsen
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,61 seconden.