Nieuws  
( * ) Verplichte Velden
U kunt een bekende attenderen op het artikel. Geef het e-mailadres op van degene aan wie u de link wilt sturen. Daarbij kunt u, als u dat wilt, een commentaar schrijven.
E-mailadres van geadresseerde:*
Uw e-mailadres:*
Commentaar:
Verificatie:*
Geef de code van de afbeelding in exact zoals weergegeven. De code is niet hoofdlettergevoelig en kan geen nul bevatten.

Care Schadeservice is gestart met de bouw van haar eigen opleidings- en ontwikkelingscentrum, de Care Academy. In het pand naast het Care hoofdkantoor in Vianen moeten op 1 april de eerste opleidingen en trainingen starten.

Het doel van de Care Academy is tweeledig, zegt Care. Enerzijds wil de schadehersteller haar personeel opleiden volgens haar eigen normen en met de apparatuur waarmee ook daadwerkelijk op de Care-vestigingen wordt gewerkt. Daarom wordt een loods, gelegen achter het hoofdkantoor van Care in Vianen, omgebouwd tot complete vestiging, exclusief een spuitcabine.

In deze werkplaats worden vanaf 1 april de Care-medewerkers in hun dagelijkse setting getraind in de Care-technieken en procedures. Hierbij kom niet alleen het werkplaatspersoneel aan bod, maar in een aparte ruimte worden ook de Front Office medewerkers getraind op het gebied van onder andere klantvriendelijkheid en de eigen computersystemen.

Anderszijds wordt de Care Academy gebruikt om in samenwerking met de diverse leveranciers nieuwe technieken en apparatuur te testen en verder te ontwikkelen. Naast een opleidingscentrum wordt de Care Academy dus ook centrum voor kennis en technologie, benadrukt het schadeherstelbedrijf.

Plaats op:
Datum: 2 maart 2012
Categorie: Schade / schadeherstel
Bron: CARe Schadeservice B.V.
Gerelateerde artikelen  
18-02-2013 Nieuws Care Schadeservice wordt Care Autoschade
14-06-2011 Nieuws Verlenging ISO 9001 voor Care
07-12-2011 Nieuws Care Schadeservice neemt ASK Stadskanaal over
11-06-2012 Nieuws Care neemt Carrosserie Govaerts in BelgiŽ over
31-01-2011 Nieuws Care lanceert eigen wervingssite
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
ÔŅĹ 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,01 seconden.