Nieuws  
 

De belastingdienst heeft eind vorige week het normenkader digitale ritregistratiesystemen gepubliceerd dat fiscale zekerheid moet brengen voor gebruikers. RAM Mobile Data meldt als eerste gecertificeerd te zijn.

De onlangs opgerichte Branchevereniging Leveranciers Ritregistratiesystemen (BVLR) is momenteel in overleg met de belastingdienst over de certificering van toegestane rit- en registratiesystemen. De BVLR zegt blij te zijn met de komst van dit keurmerk.

"Het schept duidelijkheid naar de markt, scheidt het kaf van het koren voor wat betreft de kwaliteit van de aangeboden producten en geeft gebruikers zekerheid. Daarnaast is het een geweldige gelegenheid om de informatievoorziening richting de gebruikers te verbeteren," aldus marketing- en business development director Peter Groot van RAM Mobile Data, een van de initiatiefnemers van de BLVR.

Gecontroleerd

Uit een recente peiling onder gebruikers van Track-and-Trace van RAM Mobile Data, blijkt namelijk dat meer dan de helft van de ondervraagden niet of onvoldoende op de hoogte is van de nieuwste fiscale regelgeving voor bedrijfsvoertuigen.

"Dit terwijl het afgelopen jaar 50% van de ondervraagden door de fiscus is gecontroleerd, wat aangeeft dat deze kennis van groot belang is", zegt Groot. "En maar liefst 90% van de respondenten geeft aan behoefte te hebben aan meer of betere voorlichting over de huidige fiscale regelgeving."

Plaats op:
Datum: 8 maart 2012
Categorie: Fiscaal
Bron: RAM Mobile Data Nederland
Gerelateerde artikelen  
29-07-2012 Nieuws 'Gezamenlijk' keurmerk ritregistratie op komst
02-05-2013 Nieuws Van de zomer eerste ritregistratiesystemen met keurmerk
02-03-2012 Nieuws Minder controle bij goedgekeurd ritregistratiesysteem
12-11-2012 Achtergrondartikelen Transscope: markt is toe om kaf van koren te scheiden
09-02-2016 Nieuws RAM Mobile Data uitgeroepen tot "Beste ICT-bedrijf 2015 "
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,05 seconden.